Deelnemer worden

Vechtdal Marketing wil het zelfde als u. Zoveel mogelijk bezoekers in het Vechtdal. Bezoekers die bij ú geld komen besteden. Wij werken aan de naamsbekendheid van het gebied, met als doel het opbouwen van een positief imago en uiteindelijk meer bedrijvigheid te genereren.

Vechtdal Marketing wil het zelfde als jou. Zoveel mogelijk bezoekers in het Vechtdal. Bezoekers die bij jou geld komen besteden. Wij werken aan de naamsbekendheid van het gebied, met als doel het opbouwen van een positief imago en uiteindelijk meer bedrijvigheid te genereren. Hiervoor maken we onder anderen gebruik van de nieuwste webmarketingtechnieken, actuele websites, beurzen, advertenties, e-nieuwsbrieven en veel free publicity.

Een goed functionerende regiomarketingorganisatie is van groot belang voor de stad, de regio en de bedrijven die er gevestigd zijn. Vechtdal Marketing zet zich in om de zichtbaarheid, vindbaarheid en de aantrekkelijkheid van het gebied, met als doel om het Vechtdal aantrekkelijker te maken voor bewoners, bezoekers, bedrijven en benutters. En zo een positieve bijdrage te leveren aan de regionale economie, onder andere in werkgelegenheid, bestedingen, ruimtelijke kwaliteit en welzijn. De economie van het Vechtdal krijgt hierdoor een financiële impuls, waar jij indirect van mee profiteert.

Profiteer mee!

Je kunt echter ook direct profiteren! Door deelnemer te worden van Vechtdal Marketing, maak je optimaal gebruik van de vele promotie- en marketingactiviteiten die Vechtdal Marketing met veel professionaliteit en enthousiasme verricht. Zoals:
- Vermelding op de website www.vechtdaloverijssel.nl
- Vermelding in de jaarlijkse Vechtdal Magazine
- Promotie in de Tourist Info's van het Vechtdal en de Tourist Info in Zwolle, de IJsseldelta, Weerribben-Wieden en Salland.
- Korting op onze producten
- Gezamenlijke promotieprojecten van Vechtdal Overijssel, zoals beurzen en persreizen.

Contact

Neem contact met ons op door een mail te sturen naar: info@vechtdalmarketing.nl