navigatie overslaan

Op zaterdag 3 juni is er in en rondom de Reestkerk een gezellige markt met streekproducten en activiteiten.

Reestzomermarkt

  • 3 jun 2023
  • 11:00- 17:00
  • Balkbrug

Op zaterdag 3 juni is er in en rondom de Reestkerk een gezellige markt met streekproducten en activiteiten. Ook is er een kunstmarkt.

In en rond de Reestkerk staan stands met heerlijke streekproducten Maar ook met bv eigengemaakte sieraden, tassen, woonaccessoires en planten. Buiten vindt u o.a. een grote stand met gegrild boerderijvlees, caravannetjes met chocolade, koffie en thee en een ijskar met boerderij-ijs. Ook is er een kunstmarkt. Gastvrouwen van de Reestkerk serveren lekkere broodjes en drankjes.
In en rond de kerk is er muziek. Ook voor kinderen worden er leuke activiteiten georganiseerd. Een afwisselende, gezellige dag met voor elk wat wils in een prachtige omgeving!

Bent u geïnteresseerd om ook op de markt te staan met uw producten? De prijs is 30 euro- u krijgt dan een grote kraam (0.80 x 3.25) met een dakje. Als u stroom nodig heeft komt er 5 euro bij. Wilt u meedoen, stuur dan een mail naar activiteiten@reestkerk.nl (graag met in de aanhef Reestzomermarkt 3 juni”). Kunstenaars kunnen contact opnemen met expositie@reestkerk.nl

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
De entree is gratis maar een gift voor de Reestkerk wordt natuurlijk erg op prijs gesteld. Deze kan worden gedeponeerd in de maquette van de Reestkerk in de glazen gang tussen de Reestkerk en de Reestkamer.

Meer leuke evenementen