navigatie overslaan

Vier de zomer!

Pinksterfair het Laer

  • 18 - 20 mei
  • 10:00- 17:00
  • gratis - € 12,50
  • Ommen

Het perfecte uitje, met ruim 90 standhouders, gezellige terrassen, live muziek, workshops, demonstraties en entertainment. Alles voor het goede leven!

De Pinksterfair is het perfecte uitje met je partner, je vriendinnen, je moeder of je dochter! Kom en laat je verrassen door de prachtige tuinen van Landgoed het Laer, de verscheidenheid aan fijne producten aangeboden door ruim 90 standhouders en de gezelligheid op de verschillende terrassen!

Er zijn veel producten die te maken hebben met het goede leven. Denk aan prachtige houten- en stalen tuinmeubelen, gezellige brocante, leuke cadeauartikelen en trendy woonaccessoires. Er is ook veel aandacht voor bijzondere mode. Zo is er aanbod in bohochique kleding, outdoor kleding, maar ook schattige en stoere kinderkleding en een maatje meer voor de volwassen vrouw.

Een fair wordt pas echt een belevenis, wanneer de bezoeker kan genieten van vele activiteiten. Op Pinksterfair het Laer is daar veel aandacht voor. Denk bijvoorbeeld aan modeshows en diverse creatieve workshops. Ook is er bijvoorbeeld een mini-masterclass wijnproeven en zijn er allerlei demonstraties zoals kristallen en geodes kraken waarbij je de verborgen schatten van de natuur kunt ontdekken. Verder mag op een echte fair live-muziek niet ontbreken en ook voor de kinderen is er van alles te doen. Voor het definitieve programma met de tijden kunnen de bezoekers van te voren de website bezoeken.

Wanneer je een hele dag op de fair verblijft, wil je natuurlijk ook wat lekkers eten. Op de prachtige terrassen wordt heerlijke koffie geserveerd met heel veel lekkernijen. Op het fairterrein zijn er ook veel lekkernijen te koop. Denk aan English Pie’s, rundvlees- en droge worsten, siropen, wijnen & likeuren, honing, mosterd, verse kruiden, koek en verse sappen. Veel producten worden nog op de ambachtelijke manier gemaakt en zijn niet overal te koop. Er valt van alles te proeven!

Bezoekers kunnen zich echt een hele dag vermaken op de fair en met gevulde tassen naar huis keren. Toegangskaarten kunnen vooraf online worden besteld via www.pinksterfairhetlaer.nl Online kost een kaartje €10,00. Aan de kassa betaal je €12,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree, honden zijn ook welkom mits aangelijnd en er kan gratis worden geparkeerd. Ook met de trein is Pinksterfair het Laer goed te bereiken. Het station ligt op 5 minuutjes lopen van het landgoed.

Genoeg redenen dus om 18,19 of 20 mei alvast in je agenda te reserveren!

Wanneer

-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 12,50
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
gratis
Voorverkoop
€ 10,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen