navigatie overslaan

Verrukkelijk Vechtdal

4 Kindvriendelijke eetadresjes

 • Leestijd 2
 • Gelezen 9903 keer

Uit eten gaan is een feestje, helemaal in het Vechtdal. Dat staat bekend als de tuin van Overijssel en laat die nou vol staan met de lekkerste ingrediënten! Ieder seizoen een lokaal feestje op je bord hier. En buiten de deur eten is nog leuker als de kinderen ook mee kunnen! Deze restaurants zijn kindvriendelijk, zonder dat ze zich hoeven te vervelen.

 1. 4

  Sprokkel je eigen pannenkoek bij elkaar

  Als je de molenaarsroute fietst, mag je zelf de ingrediënten voor je pannenkoek bij elkaar verzamelen en deze welverdiende pannenkoek uiteindelijk bij Café Restaurant Zalen Kappers opeten.

 2. 3

  BBQ in een Finse Kota

  Overdekt barbecueën? Ja hoor, dat kan bij Rederij Peters in Ommen. In twee bijzondere Finse Kota’s, midden in het bos. Hier maak je zowel vaders als kinderen blij mee, hoe stoer is dit?! Maar dan wel lekker binnen. Het Vechtdal heeft voor alle weersomstandigheden leuke eetadresjes!  Ook op de vele (boeren)campings vindt je vaak de leukste kindvriendelijke eetadresjes. Lekker smullen met de kinderen en uit eten met de hele familie, ook dat kan in ons Verrukkelijke Vechtdal.

 3. 2

  Picknicken in een hooiberg

  Bij mooi weer is aardbeienboerderij RozemArrie een perfecte uitvalsbasis om te picknicken rondom de boerderij of tussen de aardbeien. Is het geen weer om buiten te eten? Dan kun je de hooiberg induiken en eten uit een kruiwagen, waar niet alleen eten in zit, maar ook van alles zodat de kids zich kunnen vermaken. Van spelletjes voor de kleintjes tot tijdschriften voor de ouders en praktische zaken als een picknickkleed, bestek en stoeltjes.

 4. 1

  Pannenkoeken in het Vechtdal

  Na een middag actief buitenspelen zijn pannenkoeken altijd welkom. Voor zoetekauwen of juist hartig, met bijvoorbeeld aardbeien of kaas uit het Vechtdal. Niemand is te oud voor pannenkoeken, want ouders eten stiekem maar al te graag mee. Voor pannenkoeken ben je bij Rheezerbelten, De Ganzenhoeve en De Barones aan het juiste adres.

Wat vind je van dit artikel?