navigatie overslaan

Verrukkelijk Vechtdal

De leukste koffie en thee tentjes

 • Leestijd 2
 • Gelezen 6436 keer

Na een fietstocht, wandeling of gewoon ‘zomaar’ om even bij te komen van je Vechtdal verkenningstocht, een kop koffie of thee is altijd een fijn moment. Dit zijn de leukste tentjes in het Vechtdal om koffie of thee te drinken.

Wat is jouw favoriete Vechtdal koffietentje of jouw favoriete theestekje?

 1. Het Konkeltje

  Het Konkeltje in Zwolle is een nostalgische koffie- en theewinkel van de Zwolse koffiebranderij Mocca d’Or en al sinds 1979 te vinden in de Dijkstraat. De pure thee- en koffiesoorten wil je meteen proeven op het terras!

 2. Bakkerij en lunchroom van der Most

  Bakkerij en Lunchroom van der Most onder meer in Ommen is een gezellige bakkerswinkel waar je terecht kunt voor koffie en thee met koeken, bonbons, gebakjes, banket en streekproducten. Hier ga je met een volle maag en tas weer vandaan!

 3. Hof van Dalfsen

  [of van Dalfsen is een gezellige plek om te ontspannen. De ongedwongen sfeer en locatie maken het de ideale plek om even uit te puffen.

 4. De Kruidenhoeve

  De Kruidenhoeve in Balkbrug is een prachtige tuin vol kruiden, maar ook met een prachtig theehuis. Zeker bij mooi weer is dit de ideale plek om langs te fietsen en even te genieten van de stilte en de natuur.

 5. De Rheezerkamer

  Een kopje rust in landelijke sferen? De Theetuin & Koffiekamer van B&B de Rheezer Kamer is een natuurlijk mooie locatie. Kies met mooi weer de Theetuin met schitterend uitzicht richting de meanderende Vecht. Met iets minder weer biedt de stijlvol ingerichte Koffiekamer een sfeervol alternatief.

 6. De beeldentuin

  De Beeldentuin in Witharen is een prachtige tuin waar kunst en lekker koffie of thee drinken perfect samen komen. Trakteer jezelf op een stuk appeltaart en snuif de geur van koffie, taart en de omgeving op!

Wat vind je van dit artikel?