navigatie overslaan

Verrukkelijk Vechtdal

Lunchen aan de Vecht!

 • Leestijd 2
 • Gelezen 5498 keer

Weet waar je moet zijn, wanneer je wilt lunchen aan de Vecht. Bestel een lekker broodje, een hartige pannenkoek, ouderwetse uitsmijter met ham en kaas of een culinair driegangenmenu met een wijntje of lokaal gebrouwen bier. Wat voor lunch je ook kiest, alles smaakt lekkerder met een mooi uitzicht over de Vecht.

 1. 6

  Buitenplaats de Luwte

  Zoek een plekje onder de rieten kap van het paviljoen Buitenplaats de Luwte in Zwolle en geniet van het uitzicht over de Vecht. Tal van recreanten passeren Buitenplaats de Luwte welke aan de Poort van het Vechtdal ligt; het ideale startpunt voor een wandel- of fietstocht.

 2. 5

  Theehuis Agnietenberg

  Treedt binnen in het statige, voormalige klooster en laat je fêteren op een lunch van de kaart, high-tea of high-wine. Geniet van een feestelijke schaal vol zoete en hartige sandwiches, wraps, muffins en scones, en loop al het lekkers na afloop eraf tijdens een wandeling langs het water.

 3. 4

  B&B Boerhoes

  Welkom op één van de gezelligste boerencampings van Nederland. B&B Boerhoes is een groene oase aan de Vecht. Loop de theetuin in voor een maaltijd met ingrediënten uit de moestuin en boerenijs als dessert.

 4. 3

  Grand Café De Fabriek

  In het hartje van Dalfsen ligt De Fabriek, een Grand Café welke onderdeel uitmaakt van Theater De Stoomfabriek. In de zomer zit je hier heerlijk op het terras, terwijl tientallen boten voorbijvaren. De keuken bereidt voor de lunch salades, broodjes, soepen en flammkuchen.

 5. 2

  Hotel Mooirivier

  Kies je voor het knapperige broodje met huisgemaakt beleg of ga je liever voor een uitvoerig driegangenmenu inclusief wijnarrangement? Waar je ook voor kiest, je zit heerlijk aan een tafeltje op het terras aan de oever van de Vecht.

 6. 1

  Hotel & Restaurant De Zon

  Voor iedere stemming heeft Hotel De Zon een lunchgelegenheid. Neem plaats in het restaurant, zoek de nostalgische sfeer van weleer op in Uncle Henry’s Pub, neem plaats op het design terras of lounge op het strand van Sun Beach. De Zon serveert iedere lunch van een eenvoudig broodje kroket tot een feest met bubbels.

Wat vind je van dit artikel?