navigatie overslaan

Brasserie Tante Pos

Frieda begon tien jaar geleden in het voormalige postkantoor aan de Markt met Brasserie Tante Pos. Ze toverde het pand om tot een gezellige brasserie met behoud van de authentieke elementen.

Zo zijn bijvoorbeeld de originele deuren van het oude postkantoor in ere behouden. Twee jaar na de opening werden Roelant en Jan haar zakelijke partners. "Ik ben erg blij om twee van die geweldige jonge kanjers als compagnon aan mijn zijde te hebben", aldus Frieda.

Roelant is chef-kok en verantwoordelijk voor alles wat met de keuken te maken heeft. Vanaf het begin dat hij over de drempel van het karakteristieke pand stapte, spreekt vooral de goede sfeer hem aan. Iedereen is een stukje van de puzzel en met ons allen zijn we een mooi en solide geheel. We staan klaar voor de gasten en voor elkaar en de betrokkenheid gaat verder dan de werkvloer. De persoonlijke sfeer is onze kracht, iedereen is welkom bij ons inclusief de bij de gasten behorende viervoeter. Zoals bij elk kopje thee of koffie een bordje met echt lekkere koekjes en tumtummetjes liggen, staat er voor de hond een bak water klaar en is er een hondenkoekje als begroeting.

Jan werkte al jaren in de horeca en is ook sinds de opening meegegroeid met het bedrijf. De menukaart, de nostalgische uitstraling, het gastheerschap en de kwaliteit maakt dat onze gasten zich echt welkom voelen.

Categorieën