navigatie overslaan

Aan 't Zandeinde Kijk-, Doe- en Zorgboerderij

Biggetjes knuffelen op Aan t Zandeinde Kijk Doe en Zorgboerderij. Zin in iets leuks? Kom dan naar onze biologische boerderij!

Op een ontspannen manier iets leren over de leuke en mooie kanten van het boerenleven. Als er jonge biggetjes zijn, mag je jonge biggetjes vasthouden en knuffelen. En onder begeleiding mag je in de varkensschuur. Er is een buitenterras met enkele speelattributen, een belevingsbos en andere boerderijdieren!

Biggetjes knuffelen

Biggetjes knuffelen op Aan ’t Zandeinde Op boerderij Aan ’t Zandeinde zijn jonge biggetjes die je mag aanraken, vasthouden en, als ze nog jong zijn, knuffelen. Je krijgt ook uitleg over de biologische varkenshouderij. Hoe worden ze geboren? Hebben ze een naam? Je mag onder begeleiding in de varkensschuur, waar je kunt zien hoe varkens leven en hoe ze verzorgd worden. Ook buiten kun je de varkens zien; en de volwassen moedervarkens kun je zien lopen in de wei. Er zijn ook andere boerderijdieren op het erf. En er is een belevingsbos waar je lekker kan spelen, rennen en ontdekken… In de zomermaanden zijn er voor de kinderen ook doe-activiteiten.

Groepen

Op afspraak en in overleg kunnen we voor groepen van (zorg)instellingen, verenigingen, jeugdclubs, scholen, familie-uitjes, etc., een kijk-, doe- en/of speelprogramma op maat aanbieden. Hierin staat de beleving, van jong tot oud, centraal. Afhankelijk van de groep kan de nadruk liggen op het educatieve karakter en eventueel in combinatie met een doe-activiteit, bijvoorbeeld voor groepen (school)kinderen. Voor anderen, zoals ouderen, of mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, kan de nadruk meer liggen op het voelen of juist alleen het kijken.

Rondleidingen

Rondleidingen op Aan ’t Zandeinde Kijk Doe en Zorgboerderij. Zin in iets leuks? Kom dan naar onze boerderij! In de zomermaanden organiseren we speciaal voor de gasten in onze regio op een aantal vaste middagen een kijk- en doeprogramma. Wat kun je bij ons beleven? Een rondleiding op onze kleinschalige varkensboerderij; biggetjes vasthouden en knuffelen en doe-activiteiten voor jong en oud. Er is een buitenterras met enkele speelattributen, een belevingsbos en andere boerderijdieren!