navigatie overslaan

Eindeloos speelplezier

Voor ieder wat wils in

  • Leestijd 3
  • Gelezen 3555 keer

Zijn jullie toe aan een dag spanning en sensatie? Ontdek dan het Wilde Westen, gewoon in Attractiepark Slagharen. Daar waan je je in een echte Western film en beleef je de meest spannende avonturen. Met meer dan dertig attracties, tal van leuke shows en verschillende eetgelegenheden vervelen jullie je nooit.

In Attractiepark Slagharen lopen jullie zo van de ene belevenis in de andere en met meer dan dertig attracties is er voor iedereen wel wat. Maak een overzichtelijk tochtje op de Magic Bikes of laat je rondrijden door de mijnen met de Mine Train. Ga de hoogte in en geniet van het prachtige uitzicht vanaf de Big Wheel of de Sky Tower. Ben je een echte durfal? Ook dan ben je in het attractiepark aan het juiste adres. Voor de liefhebbers van spanning is er de Goldrush: een intense achtbaan waarbij je niet één, maar twee keer over de kop gaat. Of laat je van links naar rechts en van onder naar boven slingeren in de Tomahawk.

Waterpret

Als jullie helemaal oververhit zijn geraakt door al die spannende attracties, kunnen jullie lekker afkoelen in zwemparadijs Aqua Mexicana. Met een apart zwembadticket waan je je zo in subtropische sferen vol palmbomen en watervallen. Probeer alle tien glijbanen, zoals de spannende Yukatime, of kom heerlijk tot rust in het grote bubbelbad. Ook buiten kunnen jullie de allergrootste waterpret beleven. Geniet van de zon en ontspan op de comfortabele strandbedden terwijl de kinderen spetteren in de waterspeeltuin. Uitgezwommen? De hele dag door zijn er leuke shows en kun je genieten van straatentertainment. Volg een bandietentraining van de Red Bandits of kijk je ogen uit bij de vrolijke show van Randy en Rosie. De twee wasberen zijn de mascottes van het attractiepark en beleven samen allerlei avonturen.

Avontuurlijk veel trek

Ook avonturiers krijgen trek. Gelukkig hoeven jullie in Slagharen niet de hele dag op een lege maag door te brengen. In het attractiepark vind je tal van eetgelegenheden. Dus knort jullie maag na al die spannende Wildwest avonturen? Wip dan even langs bij één van de vele gezellige bars, snackcorners of restaurants. Of je nu houdt van een heerlijk belegd broodje, de lekkerste donuts of een goeie bak patat; alles kan in Attractiepark Slagharen. Ga naar huis met de leukste souvenirs uit de verschillende souvenirshops, zoals bijvoorbeeld Main Store gifts & souvenirs of maak zelf een souvenir bij John’s Craftmans Shop.

Wat vind je van dit artikel?