Bed & Breakfast

 1. de Vijvertuin

  de Vijvertuin

  Adres
  Ommeresstraat 2a, 7731XD Ommen

  Bed en Breakfast "De Vijvertuin" ligt in het Overijsselse Vechtdal, op loopafstand van het centrum van Ommen en de Vecht. Hier zit je direct aan allerlei fiets en wandelpaden in een bosrijke gebied.

 2. Bed & Breakfast 't Sloaphuus

  Bed & Breakfast 't Sloaphuus

  Adres
  Hardenbergerweg 31, 7731HA Ommen

  In het mooie, bosrijke Vechtdal, ligt het oude stadje Ommen. Hier vindt u bed en breakfast ’t Sloaphuus. Het ligt op loopafstand van het

 3. B&B Korpershoek

  B&B Korpershoek

  Adres
  Oosterveen 27, 7711BN Dalfsen

  Bij de galerie, naast de woonboerderij bevindt zich de luxe B&B. Het appartement is geschikt voor 2 en eventueel 4 personen. (2-pers. boxspring en een 2-pers. bedbank)

 4. B&B De Rheezer Kamer

  B&B De Rheezer Kamer

  Adres
  Rheezerbrink 5, 7794RG Rheeze

  De Rheezer Kamer is een unieke locatie gelegen aan een authentieke brink met uitzicht op de Overijsselse Vecht. Het exclusieve gastenverblijf is gevestigd in de potstal van een Rijksmonumentale boerderij.

 5. B&B Het Driehoeksnest

  B&B Het Driehoeksnest

  Adres
  Driehoeksweg 3, 7722 HL Dalfsen

  Het Driehoeksnest is de perfecte plek om te overnachten als u van natuur, wandelen, fietsen en rust houdt. U overnacht in uw eigen boerderijtje dat van alle gemakken is voorzien.

 6. Hof-van-Lenthe

  Hof-van-Lenthe

  Adres
  Koelmansstraat 71, 7722LW Dalfsen

  Hof van lenthe heeft 2 ruime en luxe appartementen in een landelijke en bosrijke omgeving midden in buurtschap lenthe met de landgoederen 'De Horte' en 'De Mataram'op steenworp afstand.

 7. Boerhoes

  Boerhoes

  Adres
  Koepelallee 8, 7722KT Dalfsen

  Welkom bij “Boerhoes”. Kom op visite en geniet van het erf, de prachtige omgeving en de gastvrijheid. Met Bedde & Bruggien, de ruime boerencamping, onze kleinschalige, gezellige theetuin en kunst op het erf, is er voor elk wat wils.

 8. Erve 't Hacht

  Erve 't Hacht

  Adres
  Engeland 6, 7784 CH Hardenberg

  Wakker worden met de zon in je gezicht en een betoverend uitzicht over licht glooiende landerijen en het eeuwenoude Engelandsche Bos.

 9. B&B De Vlinder Hardenberg

  B&B De Vlinder Hardenberg

  Adres
  Parallelweg 4, 7772SB Hardenberg

  B&b de Vlinder te Hardenberg is een ruim appartement van +/- 75 m2. U heeft uw eigen toilet, badkamer, woonkamer en slaapkamer, huiselijk ingericht.

 10. Het Klooster van Dalfsen

  Het Klooster van Dalfsen

  Adres
  Oosterstraat 8, 7721CL Dalfsen

  Overnachten in een voormalig nonnenklooster en ontbijten in de authentieke kapel. Proef de bijzondere sfeer van Het Klooster van Dalfsen in het bruisende Vechtdal.