Bed & Breakfast

 1. Vecht & Zo

  Vecht & Zo

  Adres
  Hessenweg 14, 8028PA Zwolle

  Sfeervolle verblijfsrecreatie direct aan de Vecht in het bijzonder prachtige Vechtdal. Tussen Zwolle (historische binnenstad op 5km.) en Dalfsen (6km.) ligt in de poort van het Vechtdal onze camping, groepsaccommodatie, familiehuis en Bed & Breakfast Vecht & Zo.

 2. Luxe B&B 't Witte Huis

  Luxe B&B 't Witte Huis

  Adres
  Kerkstraat 5, 7722 LR Hoonhorst

  Buitenplaats de Horte is een van de mooiste plekjes in het Overijsselse Vechtdal. De rijke geschiedenis en de oorspronkelijke bewoners hebben het landgoed gedurende eeuwen gevormd. Wij waren meteen verliefd op deze bijzondere plek met eigen druivenkas en boomgaard. een verborgen paradijsje middenin de natuur. Vol rust, ruimte en stilte.

 3. Centrum De Cirkel

  Centrum De Cirkel

  Adres
  Haarweg 58, 7696BB Brucht

  Waar de Vecht zich door het landschap slingert, net buiten Hardenberg, op 2 km van de Evenementenhal, kunt u op een hectare bos en tuin volop genieten van rust en ruimte.

 4. Lodgepark Vechtdal

  Lodgepark Vechtdal

  Adres
  Maneweg 9, 7722 VM Dalfsen

  Lodgepark 't Vechtdal ligt in de natuur aan verschillende wandel- en fietsroute's.

 5. Het Klooster van Dalfsen

  Het Klooster van Dalfsen

  Adres
  Oosterstraat 8, 7721CL Dalfsen

  Overnachten in een voormalig nonnenklooster en ontbijten in de authentieke kapel. Proef de bijzondere sfeer van Het Klooster van Dalfsen in het bruisende Vechtdal.

 6. Hof-van-Lenthe

  Hof-van-Lenthe

  Adres
  Koelmansstraat 71, 7722LW Dalfsen

  Hof van lenthe heeft 2 ruime en luxe appartementen in een landelijke en bosrijke omgeving midden in buurtschap lenthe met de landgoederen 'De Horte' en 'De Mataram'op steenworp afstand.

 7. B&B Korpershoek

  B&B Korpershoek

  Adres
  Oosterveen 27, 7711BN Dalfsen

  Bij de galerie, naast de woonboerderij bevindt zich de luxe B&B. Het appartement is geschikt voor 2 en eventueel 4 personen. (2-pers. boxspring en een 2-pers. bedbank)

 8. B&B Het Driehoeksnest

  B&B Het Driehoeksnest

  Adres
  Driehoeksweg 3, 7722 HL Dalfsen

  Het Driehoeksnest is de perfecte plek om te overnachten als u van natuur, wandelen, fietsen en rust houdt. U overnacht in uw eigen boerderijtje dat van alle gemakken is voorzien.

 9. De Zwaluwhof

  De Zwaluwhof

  Adres
  Zwarteweg 7a, 7722LA Dalfsen

  Ruimte, luxe en comfort te midden van een natuurgebied en vijf landgoederen, op 5 km afstand van Zwolle, ligt deze sfeervolle accommodatie met een schitterend weids uitzicht over de landerijen.

 10. Bed & Breakfast 't Sloaphuus

  Bed & Breakfast 't Sloaphuus

  Adres
  Hardenbergerweg 31, 7731HA Ommen

  In het mooie, bosrijke Vechtdal, ligt het oude stadje Ommen. Hier vindt u bed en breakfast ’t Sloaphuus. Het ligt op loopafstand van het

 11. Boerhoes

  Boerhoes

  Adres
  Koepelallee 8, 7722KT Dalfsen

  Welkom bij “Boerhoes”. Kom op visite en geniet van het erf, de prachtige omgeving en de gastvrijheid. Met Bedde & Bruggien, de ruime boerencamping, onze kleinschalige, gezellige theetuin en kunst op het erf, is er voor elk wat wils.