navigatie overslaan

Camping `t Veld

* * * * *

Even lekker ontspannen en even weg van alle drukte, maar niet op vakantie IN de drukte, dan is Camping ’t Veld de perfecte vakantiebestemming. Ook voor 2020 opnieuw door de ANWB beoordeeld met 5 sterren.

Kamperen met sterren en super kindvriendelijk!

Voor gezinnen met kinderen is dit een vakantiebestemming bij uitstek. Elke vakantie en alle weekenden van begin april tot eind september wordt er een leuk en gevarieerd animatieprogramma aangeboden. De vaste karakters Vic en Vos en natuurlijk Vinnie de Veldmuis zijn altijd aanwezig op de camping en beleven samen spannende avonturen. Kom snel langs en beleef ze mee! Naast een breed scala aan voorzieningen is kamperen op Camping ’t Veld ook voordelig met bijvoorbeeld voor- en najaar arrangementen. Op camping ’t Veld zijn alle kampeervelden autovrij en voorzien van prachtige speeltoestellen voor je (klein)kinderen, zodat je, vanaf je kampeerplek altijd zicht hebt op de kids. Voor een langer verblijf op deze camping kun je gebruik maken van één van de aantrekkelijke arrangementen. Informeer ook naar de 55 plus korting of naar de voordeelweekendjes.

Ook perfect kamperen voor actieve 50 plussers

Camping ’t Veld in Hardenberg Overijssel is ook voor actieve 50 plussers de perfecte camping. Vanaf de prachtige autovrije kampeerplekken heb je altijd zicht op een speeltuin waardoor je je (klein)kinderen geen moment uit het oog hoeft te verliezen. Sommige plekken zijn zelfs met privé sanitair uitgerust, heerlijk natuurlijk om over je eigen sanitair te beschikken. Natuurlijk kun je in het voor- en naseizoen ook met de ACSI card hier terecht. Ook wordt de ANWB camping key geaccepteerd. Het verwarmde zwembad met beweegbare wand- en dakconstructie is elke dag geopend van begin april tot begin oktober van 8.30 – 20.00 uur. Elke ochtend is er speciaal voor volwassenen een heerlijk zwemuurtje van 8.30 -09.30 uur.

Allerhande kampeerplaatsen, gemak en hygiëne

Voor elk wat wils zijn er kampeerplaatsen:

  • Comfortplaats: ca. 90 m2, autovrij, 10 ampère elektra, watertappunt en vuilwaterafvoer op de plaats, cai (digitaal signaal)

  • Comfort+ plaats: ca. 100 m2, autovrij, 10 ampère elektra, watertappunt en vuilwaterafvoer op de plaats, cai (digitaal signaal)

  • Comfort+ plaats met privé sanitair: ca. 100 m2, autovrij, 10 ampère elektra, watertappunt en vuilwaterafvoer op de plaats, cai (digitaal signaal)

Het verwarmde toiletgebouw is van alle gemakken voorzien, royale wasplaatsen, douches en toiletten, een babyroom met magnetron, een minder validen ruimte en verwarmde vaatwasplekken. Hygiëne staat voorop, het toiletgebouw wordt in drukke perioden dan ook 4 maal per dag schoon gemaakt. Gesteld op nog meer privacy? De comfortplaatsen met privé sanitair bieden nog meer luxe en zijn ca. 100 m2 groot en beschikken over dezelfde faciliteiten als de comfortplaatsen van ca. 90m2.

Leuk weetje: deze ANWB erkende camping (Best camping 2020) scoort enorm hoog op terrein, zwemmen en sanitair.

Categorieën