navigatie overslaan

De Zandstuve | Brasserie & loungebar de Stoov

* * * * *

De Zandstuve is een kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in een mooie landelijke omgeving in Hardenberg.

Kindercamping of avontureneiland?

Kampeerdorp De Zandstuve is gelegen in een mooie landelijke omgeving van Overijssel. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten samen met de kinderen. Kampeerdorp De Zandstuve lijkt misschien een gewone kindercamping. Maar niets is minder waar… Bij het betreden van deze vijf sterrencamping merken de kinderen al snel dat de camping eigenlijk één groot eiland is. Stuufeiland wel te verstaan. De inwoners van dit eiland, waaronder Cobus de blauwe uil, nemen de kinderen graag mee op avontuur en zorgen voor een wervelend animatieprogramma.

Camping met subtropisch binnenbad, buitenbad, indoor speeltuin en nog heeeel veel meer

Van knutselen tot het bouwen van hutten en theatervoorstellingen. Kampeerdorp De Zandstuve biedt voor kinderen tot en met 11 jaar een uitgebreid en gevarieerd animatieprogramma. Klapper op de vuurpijl zijn de eigen musicals, met een prachtig verhaal van de Stuufeilandbewoners en live gezongen. Papa en mama kunnen natuurlijk heerlijk ontspannen terwijl de kinderen zich prima vermaken maar worden ook uitgedaagd om samen aan de slag te gaan! De echte waterratten kunnen zich prima vermaken in het subtropisch binnenbad of het buitenbad. En kom de regen met bakken uit de lucht vallen? Geen probleem dan kan er geschuild, en natuurlijk gespeeld, worden in de indoor speeltuin Cobus' Speelkasteel.

Kamperen, huren of glamping

Op deze vijf sterrencamping vind je prachtige, ruime kampeerplaatsen met op elk veld voor kinderen een speeltoestel. Uiteraard is het ook mogelijk om een accommodatie te huren, zoals bijvoorbeeld een luxe vakantiewoning, een De Waard Tent of toercaravan. Op zoek naar net iets meer luxe en comfort? Kampeerdorp De Zandstuve biedt meerdere sfeervolle glampingaccommodaties aan. Niet voor niets is deze camping beloond met de gouden Zoover Award in de categorie populairste camping 2016.

Haal de koffers van zolder, de caravan uit de stalling en boek vandaag nog een plekje op deze vijf sterren camping!

Categorieën