navigatie overslaan

B&B De Rheezer Kamer

De Rheezer Kamer is een unieke locatie gelegen aan een authentieke brink met uitzicht op de Overijsselse Vecht. Het exclusieve gastenverblijf is gevestigd in de potstal van een Rijksmonumentale boerderij.

Natuurlijk Mooi overnachten

Juist in deze landelijke omgeving is de ruimtelijke inrichting en het eigentijdse design een verrassende ervaring. Duurzame producten met een verhaal. Het eco luxe bed zorgt voor een goede nachtrust en 's morgens wordt je verrast met een heerlijk Vechtdalontbijt. Het gastenverblijf is al een ontdekking maar op het erf is ook een prachtig theehuis met de lekkerste koffie van Nederland.

Heerlijk Hardenberg arrangement

Geniet 2 nachten (alleen tijdens midweek mogelijk) op één van de mooiste plekjes van het Vechtdal. 's Morgens wakker worden met uitzicht op de Overijsselse Vecht en heerlijk ontbijten op het terras aan de authentieke Brink. Natuurlijk Mooi, 2 woorden die precies uitdrukken hoe onze gast ons Bijzonder Plekje ervaart. Een prachtige stijlvolle locatie om tijdens de smaakfietsroutes van het Heerlijk Hardenberg arrangement neer te strijken...

Categorieën