navigatie overslaan

Vakantiepark Beerze Bulten

* * * * *

5-sterrencamping Beerze Bulten is dé ideale familiecamping in Beerze, waar je samen met het hele gezin avontuurlijke belevenissen kunt ervaren of juist volledig tot rust kunt komen. Hier kun je optimaal genieten van het buitenleven, met alle luxe en comfort binnen handbereik.

DE MEEST AVONTUURLIJKE FAMILIECAMPING VAN NEDERLAND

Kamperen bij 5-sterrencamping Beerze Bulten in Beerze betekent volop genieten van het heerlijke buitenleven met alle luxe en comfort binnen handbereik. Laat spelcomputers, laptops en iPads thuis, want bij Beerze Bulten storten kinderen zich van het ene avontuur naar het andere. Ouders kunnen gezellig meedoen of ontspannen in de wellnessfaciliteiten. Kortom: volop quality time voor het gezin tijdens een verblijf op deze familiecamping in Beerze!

KAMPEREN IN BEERZE: ACHTER ELKE BOOM WACHT EEN NIEUW AVONTUUR

Op Beerze Bulten vervelen kinderen zich geen moment! Op dit prachtige vakantiepark kunnen ze:

  • Zwemmen in zowel het binnenzwembad als het buitenzwembad.
  • Klimmen en klauteren in het indoor speelparadijs Het Giga Konijnenhol.
  • Spelen met water en zand in de grote buitenspeeltuin Het Giga Konijnenveld.
  • Deelnemen aan leuke activiteiten uit het uitgebreide recreatieprogramma.
  • Genieten van theatershows met Bultje en zijn vrienden.
  • En nog veel meer!

VIJF STERREN CAMPING

Deze camping legt de nadruk op het buitenleven, zonder afbreuk te doen aan het dagelijkse comfort. Sterker nog: familiecamping Beerze Bulten weet natuur en comfort uitstekend te verenigen. Gelegen in een bosrijke omgeving, is de camping ruim opgezet met vrolijk kronkelende paadjes die de ruime kampeerplekken, verhuuraccommodaties (zoals bungalows en duurzame Wikkelhouses), en speeltuinen met elkaar verbinden. Schoon en luxe sanitair is altijd binnen handbereik, inclusief kinderdouches en privésanitair.

Hoewel er op Beerze Bulten zoveel te beleven is dat het verlaten van de familiecamping bijna overbodig lijkt, is dat zonde! De camping wordt namelijk omgeven door oerbossen, zandverstuivingen, heide en rivier de Vecht. Ideaal om wandelend, fietsend of per kano te ontdekken.

Ouders kunnen helemaal tot rust komen tijdens een massage bij de beautysalon, een dagje in de sauna of een sessie in de zoutgrot. Voor wie meer uitdaging zoekt, is er een fitnessruimte en de mogelijkheid om deel te nemen aan fanatieke groepslessen.

Steelt jullie kind deze zomer de show in Bultjes musical? Bezoek de website en boek jullie (zomer)vakantie.

Wist je dat Beerze Bulten ANWB Camping van het Jaar 2023 is?

Bekijk meer

Bij Beerze Bulten kan iedereen zorgeloos genieten dankzij diverse faciliteiten:

  • Invalide parkeerplaatsen zijn aanwezig
  • Invalide toilet, douche en wastafel is aanwezig in meerdere sanitairgebouwen
  • Drempelloze entree/ drempelhulp is bijna overal aanwezig
  • Personeel biedt assistentie en juiste bejegening
  • Hulphond in overleg toegestaan
  • Glutenvrij mogelijk: personeel op hoogte van allergenen
  • Verharde paden deels op eigen terrein aanwezig
  • In het zwembad aangepaste aankleedruimte voor minder validen en invaliden toilet aanwezig
  • Invalide toilet in Giga Konijnenhol aanwezig

EEN DAGJE UIT NAAR DE MEEST AVONTUURLIJKE FAMILIECAMPING VAN NEDERLAND

Vakantie vieren bij Beerze Bulten is het allerleukste, maar goed nieuws: zelfs als je geen vakantie hebt, ben je van harte welkom voor een super leuk en avontuurlijk dagje uit op deze vijf-sterrencamping. Kom gezellig spelen in het indoor speelparadijs, het Giga Konijnenhol, of neem een duik in het overdekte zwembad.

INDOOR SPEELPARADIJS GIGA KONIJNENHOL

In het overdekte speelparadijs, Het Giga Konijnenhol in Beerze, beleef je de mooiste avonturen onder de grond, net als in een echt konijnenhol! Lekker warm en droog, dus ook bij slecht weer een absolute aanrader. Gasten van de camping mogen hier naar hartenlust spelen, maar ook als je niet op de camping staat ben je van november t/m maart en tijdens voor- en naseizoenperiodes op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag welkom!

Is het weer te mooi om binnen te spelen? Kom klimmen en klauteren op Het Giga Konijnenveld! Deze grote zandverstuiving bestaat uit 10.000 vierkante meter speel- en zwemplezier. Terwijl je lekker in het zand ligt te zonnen of je actief uitleeft op het beachvolleybalveld, genieten de kinderen van het zand en het water!

OVERDEKT ZWEMBAD OP VIJF-STERRENCAMPING BEERZE BULTEN

De prachtige binnen- en buitenbaden van camping Beerze Bulten bieden voor elk wat wils, met een Adventure Island, spectaculaire glijbanen, een vernieuwd peuterbad en het splinternieuwe Giga Spetterpark. In het spraypark vind je diverse sproeiers en speeltoestellen, maar natuurlijk ook giga gave glijbanen.

Terwijl kinderen zich vermaken, kunnen ouders ontspannen in het wellnessgedeelte met watersproeiers en massagestralen. Wordt het zwemmen, spelen of kamperen en optimaal genieten? Wat jullie ook besluiten te doen, breng eerst een bezoek aan de website voor actuele informatie over openingstijden en beschikbaarheid!

Categorieën