navigatie overslaan

Lenthe Farm Lodge

Wakker worden tussen de landerijen in een heerlijk boxspring bed en de geur van lekkere broodjes die naar je toekomt. Uitzicht op de paardenstallen en ondertussen genieten van een heerlijk ontbijt. Daar waar altijd al plek was voor paarden, is nu op de bovenverdieping een Bed & Breakfast ruimte gecreëerd waar u heerlijk kunt genieten van de rust en de ruimte om u heen.

Warm, sfeervol en ruimtelijk: zo willen we onze Bed & Breakfast graag omschrijven. Elke kamer is met oog voor detail ingericht en kent een geheel eigen karakter. Fijn om je (samen) in terug te trekken. Of zoek elkaar juist op in de gezamenlijke huiskamer en geniet van elkaars verhalen. ’s Ochtends kunt u natuurlijk genieten van een uitgebreid ontbijt met heerlijke streekproducten. Salland en het Vechtdal staan garant voor topproducten, die eerlijk en smaakvol zijn. Uit deze producten stellen wij een ontbijt samen, dat voor een goede start van de dag zal zorgen.

Lenthe Farm B&B is een perfecte uitvalsbasis om Salland en het Vechtdal te ontdekken. Rust en ruimte, dat bieden wij u. Wilt u er overdag op uit, dan zijn er tal van mogelijkheden; voor cultuurzoekers is er museum de Fundatie in Zwolle of Kasteel het Nijenhuis in Heino. Landgoed Rechteren of de Lemelerberg zijn aanraders voor de natuurliefhebber. Fiets- en wandelroutes liggen voor u klaar. Wij zitten aan het netwerk, dus u kunt zo beginnen. Om de dag af te sluiten kunt u genieten van een heerlijk gerecht bij een van de vele restaurants in de omgeving. Hierover adviseren wij u graag.

Categorieën