navigatie overslaan

Vechtdal Overijssel biedt alles, met zorg. Vakanties met zorg die je thuis ook krijgt in een ongelooflijk groen en gastvrij deel van Nederland. Zodat je een onvergetelijke tijd hebt. Met familie, vrienden of zelfs alleen. Alles is er. Van toegankelijk verblijf tot leuke uitjes en rolstoelvriendelijke horeca. Stop met zoeken. Je vakantie kan beginnen.

Zorgeloos genieten

Lees meer

Zorgeloos Vechtdal

Zorgeloos op vakantie

Wil je kamperen op een terrein dat ruimte biedt aan rolstoelers? Gaat jouw voorkeur uit naar iets meer luxe en wil je verblijven in één van de drie zorgchalets? Of liever naar een vakantiehuis of compleet verzorgde zorgvakantie? Wil je meedraaien op een camping voor iedereen of zoek je een omgeving waar je vakantie kunt vieren met andere mensen met een beperking? Vechtdal heeft op bijna iedere vraag wel een passend zorgantwoord. En dat is nog niet alles! Zorg regelen op het vakantieadres? Ook dat kan!

Zorgeloos genieten

Vechtdal Overijssel biedt alle ingrediënten voor een onbezorgde vakantie of dagje uit: gastvrijheid, groen en gezond. Of je nu gebruik wilt maken van toegankelijke faciliteiten wanneer je een beperking hebt of gebruik maakt van hulpmiddelen of persoonlijke zorg op het vakantieadres, dankzij het aanbod én de gastvrije ondernemers voelt iedereen zich welkom. Het Vechtdal is een natuurrijke, gevarieerde groene vakantiebestemming waar je echt tot rust komt!

Mede mogelijk gemaakt door:

Voor dit project ontvangen we steun van het ELFPO. Het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.