navigatie overslaan

Vechtdal Vakantiepark

Het Grootste Toegankelijke Vakantiepark van Europa
Stel je voor een plek waar gastvrijheid en toegankelijkheid elkaar ontmoeten en waar voor iedereen alle tijd en alle ruimte is om te genieten van zijn of haar vrijetijd. Welkom bij Vechtdal Vakantiepark – Het Grootste Toegankelijke Vakantiepark van Europa, gelegen in de gemeenten Hardenberg, Ommen en Dalfsen tot aan Hanzestad Zwolle.

Niet zomaar een vakantiepark
Het is een gedachte, een gastvrijheidsambitie, een droom. Het is een vrijetijdsbestemming van maar liefst 665 km² met allerlei mogelijkheden ongeacht of je nu een beperking, handicap of zorgbehoefte hebt. Met een gastvrijheidslegioen dat meer dan 3.500 medewerkers kent, wordt iedereen gastvrij en met open armen verwelkomd.

Bezoek de website

Plattegrond
Net als elke camping of bungalowpark heeft Vechtdal Vaknatiepark ook een eigen plattegrond waarop je kunt zien welke faciliteit je waar kunt vinden. Extra informatie over de verschillende overnachtingsmogelijkheden en dagattracties vind je op de algemene webiste van Vechtdal Overijssel.

Download hier de Vechtdal Vakantieparken plattegrond

Zorgeloos op vakantie

Wil je kamperen op een terrein van 665 km2 dat ruimte biedt aan iedereen? Jong en oud, met en zonder beperking, handicap of zorgvraag? Kom naar Vechtdal Vakantiepark. Vechtdal Vakantiepark is een totaalbeleving met een ruim aanbod aan overnachtingsmogelijkheden; van toegankelijke safaritenten tot zorgchalet en zelfs vakantie-dialyse. Naast overnachtingsmogelijkheden zijn er tal van rolstoelvriendelijke attracties en activiteiten zoals Varen op de Vecht of een bezoek aan een musea of boerenbedrijf. Er is een toegankelijke Anjerfietsroute van ruim 66 kilometer, die je mee neemt langs dorpen, natuur en horecagelegenheden. Heb je tijdens je vakantie of een dagje uit extra zorg op maat nodig? Ook dat kan je makkelijk regelen via Comfortzorg.