navigatie overslaan

Hotel Mooirivier

Mooirivier is uniek gelegen aan rivier de Vecht, tussen Ommen en Dalfsen op een kwartiertje rijden van Zwolle. Een sfeervol hotel op één van de mooiste plekjes van Nederland!

Heerlijk wegdromen met een boek in een luie ligstoel aan de rivier, een fiets- of wandeltocht door het fraaie Vechtdal of stroomafwaarts in een kano naar het dorpje Dalfsen varen: het kan allemaal.

Mooirivier beschikt over comfortabele hotelkamers, van luxe suites met uitzicht over de Overijsselse Vecht tot Standard kamers. De hotelkamers hebben een natuurlijke, warme uitstraling en zijn ingericht met speciaal voor Mooirivier ontworpen meubilair. Alle kamers zijn voorzien van boxspring bedden, gratis WiFi, een flatscreen tv, een zitje, een bureau en eigen badkamer met toilet en douche en/of bad.

Mooirivier bestaat uit meerdere unieke gebouwen in traditionele bouwstijl met een modern Interieur, omringd door natuurlijke tuinen en bos en beschikt over uitstekende restaurants en een Grand Café met een loungeterras aan het water.

Zakelijk bezoek

Hotel Mooirivier is de geschikte locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst net buiten de drukte van de stad. Mooirivier beschikt maar liefst over 8 moderne congres- en vergaderzalen, een uitstekend restaurant, 80 hotelkamers en maar liefst 6 ha. aan privéterrein. Al met al een bijzondere en complete locatie. Vanwege de vele hotelkamers is deze locatie uitermate geschikt voor meerdaagse evenementen of congressen. Bij Mooirivier Hotel & Congres vind je alles onder één dak!

Waarom Mooirivier?

  • Stijlvol Boutiquehotel aan rivier de Vecht
  • 8 moderne congres- en vergaderzalen
  • Meerdaagse congressen en besloten trainingen

Mooirivier is allesbehalve doorsnee: rietgedekte gebouwen in traditionele bouwstijl met een modern interieur, een unieke ligging met een spectaculair uitzicht over het rivierlandschap. Mooirivier is groot genoeg voor een meerdaags congres en besloten genoeg voor een kleinere training of cursus. Persoonlijke service, professionaliteit en een grote dosis enthousiasme kenmerken het team.

Categorieën