navigatie overslaan

Verrukkelijk Vechtdal

Waar kan je in het Vechtdal de lekkerste ijsjes eten?

 • Leestijd 2
 • Gelezen 6899 keer

IJs is het hele jaar door een traktatie voor jong en oud. Een lijstje van de beste ijssalons in Vechtdal kan daarom natuurlijk niet uitblijven. Alleen van dit lijstje ga je al watertanden, laat je verleiden tot het proeven van Vechtdal ijs en je zult de echte smaak van de omgeving beleven! Smulse!

 1. 5

  IJshoeve Bosman

  IJshoeve Bosman in De Krim maakt van dagverse melk en lokale streekproducten het lekkerste boerenijs. De passie proef je! Alles is naar eigen recept, glutenvrij en het sorbetijs is zelfs lactosevrij. Dat maakt een ijsje eten bij Bosman helemaal voor iedereen leuk!

 2. 4

  IJssalon Ekkelenkamp

  Ekkelenkamp in Ommen is een begrip, het is namelijk één van de grootste ijssalons van Nederland! Iedereen in Ommen en omgeving weet sinds de jaren 50 het soft- en schepijs van Ekkelenkamp te vinden. In de rij staan voor het lekkerste ijsje op een mooie zomerdag, daar heeft dan ook niemand problemen mee! Alle ijsjes worden naar eigen recept bereid, mét streekproducten.

 3. 3

  Boerhoes

  Boerhoes in Dalfsen is hét adres voor boerenijs. Op het boerenerf maak je kennis met streekproducten, om de boerderij scharrelen de dieren vrolijk rond en op de boerencamping is het van april tot oktober genieten van het Vechtdal geblazen. Heerlijk om even uit te puffen van alle indrukken met een lekker vers ijsje onder de perenboom.

 4. 2

  IJssalon Toscana

  Toscana in Hardenberg is een Italiaanse ijssalon waar ze weten wat lekker is. Naast zelfgemaakt ijs hebben ze ook bonbons van Albért chocolade. Vanuit het hart van Hardenberg zo het hart van de ijsliefhebber in.

 5. 1

  IJsboerderij De Meulenhorst

  IJsboerderij in Ommen neemt je graag mee op rondreis langs het productieproces van hun heerlijke ambachtelijke boerenijs. Ze gebruiken zoveel mogelijk biologische grondstoffen, puur natuur dus!

Wat vind je van dit artikel?