Actief

 1. Total Outdoor Events

  Total Outdoor Events

  Adres
  Grote Beltenweg 17, 7794RA Hardenberg

  Het adres voor een groot aantal outdoor activiteiten op onze unieke boslocatie in Hardenberg. Ga bijvoorbeeld paintballen, quad rijden, terreinrijden, steppen, kanovaren, klimmen of boogschieten.

 2. Openluchtbad Olde Vechte

  Adres
  Zeesserweg 12a, 7731BG Ommen

  Openluchtbad Olde Vechte is gelegen aan de Vecht, vlakbij de Vechtbrug in het centrum van het plaatsje Ommen.

 3. Aero Club Salland

  Aero Club Salland

  Adres
  Langsweg 28, 8152 EA Lemelerveld

  Zweefvliegen is een fantastische sport, waarbij je zo vrij als een vogel kan genieten van prachtig uitzicht. Iedere zweefvlucht is een hele belevenis.

 4. Vrijetijdspark Beerze Bulten

  Vrijetijdspark Beerze Bulten

  Adres
  Kampweg 1, 7736PK Ommen

  5 sterrencamping Beerze Bulten is dé kindercamping in Ommen waar je met het hele gezin optimaal geniet van het buitenleven, met alle luxe en comfort binnen handbereik.

 5. Van Beers Ballooning

  Adres
  Zilverbeek 37, 8064JD Zwartewaterland

  Een ballonvaart bij ons bedrijf is een gezellig avondvullend programma. U wordt betrokken bij de hele vaart: Het opbouwen van de ballon, afhankelijk van het weer 1 tot 1.5 uur varen en het inpakken van de ballon.

 6. De Wolfskuil

  De Wolfskuil

  Adres
  Wolfskuil 15, 7731AP Ommen

  Groeps- Natuurkampeerterrein De Wolfskuil ligt tussen de rivieren de Vecht en Regge bij het plaatsje Ommen. We hebben twee kampeervelden midden in het bos.

 7. Overdekt zwembad Carrousel

  Overdekt zwembad Carrousel

  Adres
  Van Reeuwijkstraat 5, 7731 EH Ommen

  Zwembad Carrousel beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter. Hier kunt u banen zwemmen of meedoen aan de aquasportactiviteiten. Het water in het wedstrijdbad is 27 graden.

 8. Stichting Dedemsvaria

  Stichting Dedemsvaria

  Adres
  Stichting Dedemsvaria, Steenbergerwijk 16, 7701 RB Dedemsvaart

  Sinds 1971 wordt de Dedemsvaria georganiseerd, de traditie van feest in Dedemsvaart is echter al veel ouder. Al voor de tweede wereld oorlog kende Dedemsvaart het jaarlijkse zomerfeest.

 9. Grenszicht

  Grenszicht

  Adres
  Radewijkerweg 70, 7791RH Hardenberg

  Zorgboerderij ‘Grenszicht” is een rustige locatie op het platteland voor dagbesteding en logeeropvang met een diversiteit aan activiteiten op de boerderij in Radewijk.

 10. Rederij Peters

  Rederij Peters

  Adres
  Zwolseweg 4, 7731BC Ommen

  Op zoek naar een leuk dagje uit in Overijssel? Kom varen op de Vecht! Bij Rederij Peters in Ommen liggen de kano’s, nostalgische motorbootjes en luxe (e-)sloepen al voor jullie klaar.