Kids

Ravotten in de natuur. Met duizelingwekkende snelheden driemaal over de kop in het attractiepark. Gewapend met GPS op ontdekkingstocht in het bos. Vol verbazing de verhalen van opa en oma over vroeger beleven in het museum. Of gewoon lekker met een handdoek, schep en emmer op het strand het grootste zandkasteel van héél het Vechtdal bouwen. Kinderen kunnen zich prima vermaken hier in het Vechtdal!

Voor kinderen zijn er speciaal een aantal spannende, leuke en uitdagende routes gemaakt. Verander in een wolf en volg het Wolvenspoor. Ontdek Staphorst en vind sporen in Ommen, zoek The Signs met de stoere steproute of laat je leiden door Kees de Zwarte Mees in de Zwarte Dennen. Komen jullie ook buitenspelen in het Vechtdal?

 1. Openluchtbad Olde Vechte

  Adres
  Zeesserweg 12a, 7731BG Ommen

  Openluchtbad Olde Vechte is gelegen aan de Vecht, vlakbij de Vechtbrug in het centrum van het plaatsje Ommen.

 2. IJshoeve Bosman

  IJshoeve Bosman

  Adres
  Posthoornweg 38, 7781 PK De Krim

  Op het familiebedrijf IJshoeve Bosman wordt met passie het overheerlijke boerenijs bereidt. Van dagverse melk van de eigen melkkoeien en kwaliteitsproducten wordt het ijs in heel veel smaken gemaakt.

 3. Octo4Kids

  Octo4Kids

  Adres
  Haven Oost 32, 7731 GT Ommen

  Regent het vandaag? Waan je dan eens in de onderzee-wereld bij Octo4Kids. Hier kunnen jij, je vriendjes en vriendinnetjes maar natuurlijk ook je broertjes en zusjes, lekker klimmen, klauteren glijden en spelen.

 4. Vechtdal Hoeve

  Vechtdal Hoeve

  Adres
  Ridderinkweg 3, 7735 KG Arriën

  Kom alles te weten over Brandrode runderen en in het bijzonder van het boerenleven. Boek een koesafari met vrienden of familie bij de Vechtdal Hoeve. Proef de smaak van Brandrode koeien vlees.

 5. Vrijetijdspark Beerze Bulten

  Vrijetijdspark Beerze Bulten

  Adres
  Kampweg 1, 7736PK Ommen

  5 sterrencamping Beerze Bulten is dé kindercamping in Ommen waar je met het hele gezin optimaal geniet van het buitenleven, met alle luxe en comfort binnen handbereik.

 6. Magisch theater Ommen / Magic John

  Magisch theater Ommen / Magic John

  Adres
  Strangeweg 26, 7731 GW Ommen

  Magic John is een beroepsgoochelaar en kan worden ingehuurd voor allerlei feesten en evenementen. Magic John goochelt dus op locatie, maar heeft ook de beschikking over een eigen theater in Ommen.

 7. Boederijwinkel Puur Vechtdal

  Boederijwinkel Puur Vechtdal

  Adres
  Balkerweg 36, 7731 RZ Ommen

  Laat jezelf en de kids verwennen met de pure (overh)eerlijke yoghurt of kwark van Puur Vechtdal, Puur uit het hart! en combineer dit met het verse fruit van de naburige bessentuin.

 8. Rederij Peters

  Rederij Peters

  Adres
  Zwolseweg 4, 7731BC Ommen

  Op zoek naar een leuk dagje uit in Overijssel? Kom varen op de Vecht! Bij Rederij Peters in Ommen liggen de kano’s, nostalgische motorbootjes en luxe (e-)sloepen al voor jullie klaar.

 9. Roke`s Erf

  Roke`s Erf

  Adres
  Dwarsweg 1, 7735 KS Ommen

  Proef, geniet, beleef: het boerenleven ! Dit kan op onze boerderij: Rokes Erf in Ommen !