Kids

Ravotten in de natuur. Met duizelingwekkende snelheden driemaal over de kop in het attractiepark. Gewapend met GPS op ontdekkingstocht in het bos. Vol verbazing de verhalen van opa en oma over vroeger beleven in het museum. Of gewoon lekker met een handdoek, schep en emmer op het strand het grootste zandkasteel van héél het Vechtdal bouwen. Kinderen kunnen zich prima vermaken hier in het Vechtdal!

Voor kinderen zijn er speciaal een aantal spannende, leuke en uitdagende routes gemaakt. Verander in een wolf en volg het Wolvenspoor. Ontdek Staphorst en vind sporen in Ommen, zoek The Signs met de stoere steproute of laat je leiden door Kees de Zwarte Mees in de Zwarte Dennen. Komen jullie ook buitenspelen in het Vechtdal?

 1. Openluchtbad Olde Vechte

  Adres
  Zeesserweg 12a, 7731BG Ommen

  Openluchtbad Olde Vechte is gelegen aan de Vecht, vlakbij de Vechtbrug in het centrum van het plaatsje Ommen.

 2. Hoeve Bosman

  Hoeve Bosman

  Adres
  Posthoornweg 38, 7781 PK De Krim

  Op het familiebedrijf Hoeve Bosman wordt met passie het overheerlijke boerenijs bereidt. Van dagverse melk van de eigen melkkoeien en kwaliteitsproducten wordt het ijs in heel veel smaken gemaakt.

 3. Vechtdal Hoeve

  Vechtdal Hoeve

  Adres
  Ridderinkweg 3, 7735 KG Arriën

  Kom alles te weten over Brandrode runderen en in het bijzonder van het boerenleven. Boek een koesafari met vrienden of familie bij de Vechtdal Hoeve. Proef de smaak van Brandrode koeien vlees.

 4. Vrijetijdspark Beerze Bulten

  Vrijetijdspark Beerze Bulten

  Adres
  Kampweg 1, 7736PK Ommen

  5 sterrencamping Beerze Bulten is dé kindercamping in Ommen waar je met het hele gezin optimaal geniet van het buitenleven, met alle luxe en comfort binnen handbereik.

 5. Grenszicht

  Grenszicht

  Adres
  Radewijkerweg 70, 7791RH Hardenberg

  Zorgboerderij ‘Grenszicht” is een rustige locatie op het platteland voor dagbesteding en logeeropvang met een diversiteit aan activiteiten op de boerderij in Radewijk.

 6. Rederij Peters

  Rederij Peters

  Adres
  Zwolseweg 4, 7731BC Ommen

  Op zoek naar een leuk dagje uit in Overijssel? Kom varen op de Vecht! Bij Rederij Peters in Ommen liggen de kano’s, nostalgische motorbootjes en luxe (e-)sloepen al voor jullie klaar.

 7. Heuveltjesbosbad

  Heuveltjesbosbad

  Adres
  Meppelerweg 60, 7707 CP Balkbrug

  De zon schijnt en het is lekker weer. Tijd om te gaan zwemmen. Zwemmen in Overijssel doe je in het mooiste zwembad van Nederland: Het Heuveltjesbosbad in Balkbrug (Overijssel).

 8. Overdekt zwembad Carrousel

  Overdekt zwembad Carrousel

  Adres
  Van Reeuwijkstraat 5, 7731 EH Ommen

  Zwembad Carrousel beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter. Hier kunt u banen zwemmen of meedoen aan de aquasportactiviteiten. Het water in het wedstrijdbad is 27 graden.