Winkels

Shop till you drop

Voor de één een noodzakelijk kwaad, voor de ander pure ontspanning. Hoe dan ook; winkelen in het Vechtdal is een aangename verrassing. Je treft hier winkels met de laatste modetrends, handgemaakte artikelen, gave woonaccessoires en veel streekproducten. Tijdens de week- en streekmarkten kun je goed terecht voor verse, ambachtelijke producten als groenten, kaas, noten, vlees, zuivel en vis. Loop je de markt net mis? Check dan één van de vele boerderijwinkels (linken naar VV website) in de regio.

Hardenberg

Het centrum van de stad Hardenberg is vernieuwd en dat betekent shoppen tot je er bij neervalt! Hier kun je struinen langs mooi opgemaakte etalages, snuffelen tussen de rekken van van grote landelijke winkelketens en doe je unieke vondsten bij kleine speciaalzaken.

Ommen

Het knusse hart van Ommen wordt gekenmerkt door een gevarieerd aanbod van winkels en leent zich daarom uitstekend voor een dagje shoppen. Je treft hier enkele (mode)ketens maar ook zelfstandigen die graag hun collectie aan je showen. Sla een van de vele kenmerkende straatjes in, plof neer op een mooi terras en geniet van de gezellige sfeer van dit kleine stadje.

Dalfsen

Het dorp Dalfsen heeft een klein en gemoedelijk centrum maar is van alle gemakken voorzien. Volg de winkelstraat en je ontdekt vanzelf de specialiteitenzaken en wat voor moois Dalfsen je te bieden heeft. En ben je uitgeshopt? Geniet met je voeten omhoog van een heerlijk kopje koffie bij een gezellig café, terrasje of restaurant van je nieuwe aankopen.

 1. J. Kooiker Stoffen Textiel

  J. Kooiker Stoffen Textiel

  Adres
  Gemeenteweg 197, 7951 CK Staphorst

  Staphorst een plaats in de kop van Overijssel gelegen in een prachtig landelijke omgeving, met z’n vele folklore en klederdracht.

 2. Camping Zandman

  Camping Zandman

  Adres
  Marsdijk 4, 7736PL Ommen

  SVR camping Zandman in Beerze is een heerlijke plek om lekker rustig te kamperen op een actief boerenbedrijf.

 3. De Buurman - dichtbij het verst

  De Buurman - dichtbij het verst

  Adres
  Lindertseweg 36, 8102 SN Raalte

  Het unieke maaltijd concept van de Buurman is niet alleen vers en lekker en duurzaam. Je hoeft niet meer na te denken wat je vandaag moet gaan eten. Verantwoorde recepten en de lekkerste ingrediënten, vers van het land. Alle verse producten afhalen bij een afhaalpunt of bij je thuis. Makkelijk toch?

 4. Mohocar caravans

  Mohocar caravans

  Adres
  Eskampweg 33, 7731 TA Ommen

  Mohocar caravans is een all-round caravanbedrijf en deler van Kip en Weinsberg. Hier kun je terecht voor nieuwe en gebruikte caravans, ook kan je een caravan huren.

 5. Autobedrijf Bouwman Citroën

  Autobedrijf Bouwman Citroën

  Adres
  Hammerweg 1-5, 7331 AH Ommen

  Autobedrijf Bouwman is sinds 1983 de Citroën dealer voor Ommen en omgeving. Hier kun je terecht voor nieuwe en gebruikte auto's, zowel voor een personenauto als voor een bedrijfsauto.

 6. Hema Ommen

  Adres
  Brugstraat 10, Ommen

  De bekende winkel keten Hema is natuurlijk ook in Ommen te vinden. Wat vergeten tijdens je vakantie? Je vindt het vast bij de Hema.

 7. De Wijnstaete

  De Wijnstaete

  Adres
  Vilstersedijk 13, 8152EB Lemelerveld

  Wij bieden u 4 mooie kamers in onze B&B en beschikken daarnaast over een vakantiehuisje midden in de wijngaard. Weg uit de hectiek, even een tandje lager.

 8. De Buurman VersLokaal winkel

  De Buurman VersLokaal winkel

  Adres
  Campherbeeklaan 52, 8024 BZ Zwolle

  De Buurman brengt de producten van lokale boeren, telers & ambachtslieden dichterbij de mensen. Met deze nieuwe winkel in winkelcentrum Berkum Zwolle is De Buurman nog dichter bij haar ideaal.