Winkels

Shop till you drop

Voor de één een noodzakelijk kwaad, voor de ander pure ontspanning. Hoe dan ook; winkelen in het Vechtdal is een aangename verrassing. Je treft hier winkels met de laatste modetrends, handgemaakte artikelen, gave woonaccessoires en veel streekproducten. Tijdens de week- en streekmarkten kun je goed terecht voor verse, ambachtelijke producten als groenten, kaas, noten, vlees, zuivel en vis. Loop je de markt net mis? Check dan één van de vele boerderijwinkels (linken naar VV website) in de regio.

Hardenberg

Het centrum van de stad Hardenberg is vernieuwd en dat betekent shoppen tot je er bij neervalt! Hier kun je struinen langs mooi opgemaakte etalages, snuffelen tussen de rekken van van grote landelijke winkelketens en doe je unieke vondsten bij kleine speciaalzaken.

Ommen

Het knusse hart van Ommen wordt gekenmerkt door een gevarieerd aanbod van winkels en leent zich daarom uitstekend voor een dagje shoppen. Je treft hier enkele (mode)ketens maar ook zelfstandigen die graag hun collectie aan je showen. Sla een van de vele kenmerkende straatjes in, plof neer op een mooi terras en geniet van de gezellige sfeer van dit kleine stadje.

Dalfsen

Het dorp Dalfsen heeft een klein en gemoedelijk centrum maar is van alle gemakken voorzien. Volg de winkelstraat en je ontdekt vanzelf de specialiteitenzaken en wat voor moois Dalfsen je te bieden heeft. En ben je uitgeshopt? Geniet met je voeten omhoog van een heerlijk kopje koffie bij een gezellig café, terrasje of restaurant van je nieuwe aankopen.

 1. Streekproductenwinkel de Baander

  Streekproductenwinkel de Baander

  Adres
  Krommesteeg 1, 7772 AC Hardenberg

  In de historische stadsboerderij aan de Kromme Steeg in Hardenberg is streekproductenwinkel de Baander gevestigd. Een aantal producenten uit Hardenberg en omgeving bundelden hier hun ideeën, kennis en producten.

 2. Mohocar caravans

  Mohocar caravans

  Adres
  Eskampweg 33, 7731 TA Ommen

  Mohocar caravans is een all-round caravanbedrijf en deler van Kip en Weinsberg. Hier kun je terecht voor nieuwe en gebruikte caravans, ook kan je een caravan huren.

 3. Autobedrijf Bouwman Citroën

  Autobedrijf Bouwman Citroën

  Adres
  Hammerweg 1-5, 7331 AH Ommen

  Autobedrijf Bouwman is sinds 1983 de Citroën dealer voor Ommen en omgeving. Hier kun je terecht voor nieuwe en gebruikte auto's, zowel voor een personenauto als voor een bedrijfsauto.

 4. Fietswereld A. Slot

  Adres
  Hessenweg 21, 7771CH Hardenberg

  Voor het huren van Fiets in Hardenberg of Dedemsvaart kun je bij Fietswereld A. Slot terecht.

 5. Bakkerij ten Brinke

  Bakkerij ten Brinke

  Adres
  Kruisstraat 2, 7731 CR Ommen

  Brood en banketbakkerij ten Brinke is gevestigd in Ommen. Hier vind je een heerlijke assortiment brood- en banketproducten. Natuurlijk ben je welkom om het te komen proeven!

 6. Veurink mode

  Adres
  Parkweg 1a, Hardenberg

  Veurink Mode bestaat sinds 1981. Ze zijn gegroeid naar een modern bedrijf met vestigingen in Coevorden, Hardenberg en Ommen.