Winkels

Shop till you drop

Voor de één een noodzakelijk kwaad, voor de ander pure ontspanning. Hoe dan ook; winkelen in het Vechtdal is een aangename verrassing. Je treft hier winkels met de laatste modetrends, handgemaakte artikelen, gave woonaccessoires en veel streekproducten. Tijdens de week- en streekmarkten kun je goed terecht voor verse, ambachtelijke producten als groenten, kaas, noten, vlees, zuivel en vis. Loop je de markt net mis? Check dan één van de vele boerderijwinkels (linken naar VV website) in de regio.

Hardenberg

Het centrum van de stad Hardenberg is vernieuwd en dat betekent shoppen tot je er bij neervalt! Hier kun je struinen langs mooi opgemaakte etalages, snuffelen tussen de rekken van van grote landelijke winkelketens en doe je unieke vondsten bij kleine speciaalzaken.

Ommen

Het knusse hart van Ommen wordt gekenmerkt door een gevarieerd aanbod van winkels en leent zich daarom uitstekend voor een dagje shoppen. Je treft hier enkele (mode)ketens maar ook zelfstandigen die graag hun collectie aan je showen. Sla een van de vele kenmerkende straatjes in, plof neer op een mooi terras en geniet van de gezellige sfeer van dit kleine stadje.

Dalfsen

Het dorp Dalfsen heeft een klein en gemoedelijk centrum maar is van alle gemakken voorzien. Volg de winkelstraat en je ontdekt vanzelf de specialiteitenzaken en wat voor moois Dalfsen je te bieden heeft. En ben je uitgeshopt? Geniet met je voeten omhoog van een heerlijk kopje koffie bij een gezellig café, terrasje of restaurant van je nieuwe aankopen.

 1. IJshoeve Bosman

  IJshoeve Bosman

  Adres
  Posthoornweg 38, 7781 PK De Krim

  Op het familiebedrijf IJshoeve Bosman wordt met passie het overheerlijke boerenijs bereidt. Van dagverse melk van de eigen melkkoeien en kwaliteitsproducten wordt het ijs in heel veel smaken gemaakt.

 2. Wijngaard de Varsenerhof

  Wijngaard de Varsenerhof

  Adres
  Emslandweg 6, 7731 RP Ommen

  Op een prachtig plekje, tussen de uitgestrekte bossen in Ommen, ligt Wijngaard 'de Varsenerhof'. Kom kijken in de wijngaard en fruittuin!

 3. Streekproductenwinkel de Baander

  Streekproductenwinkel de Baander

  Adres
  Krommesteeg 1, 7772 AC Hardenberg

  In de historische stadsboerderij aan de Kromme Steeg in Hardenberg is streekproductenwinkel de Baander gevestigd. Een aantal producenten uit Hardenberg en omgeving bundelden hier hun ideeën, kennis en producten.

 4. Mohocar caravans

  Mohocar caravans

  Adres
  Eskampweg 33, 7731 TA Ommen

  Mohocar caravans is een all-round caravanbedrijf en deler van Kip en Weinsberg. Hier kun je terecht voor nieuwe en gebruikte caravans, ook kan je een caravan huren.

 5. KroKo MultiPunt

  KroKo MultiPunt

  Adres
  Heerenweg 42, 7955 PE IJhorst

  Streek Produkten (vers en houdbaar) Streek Informatie (Tourist Info Reestdal) Streek Kunst (van meer dan 30 verschillende mensen en instellingen worden eigengemaakte spullen verkocht)

 6. De Buurman - dichtbij het verst

  De Buurman - dichtbij het verst

  Adres
  Lindertseweg 36, 8102 SN Raalte

  Het unieke maaltijd concept van de Buurman is niet alleen vers en lekker en duurzaam. Je hoeft niet meer na te denken wat je vandaag moet gaan eten. Verantwoorde recepten en de lekkerste ingrediënten, vers van het land. Alle verse producten afhalen bij een afhaalpunt of bij je thuis. Makkelijk toch?

 7. J. Kooiker Stoffen Textiel

  J. Kooiker Stoffen Textiel

  Adres
  Gemeenteweg 197, 7951 CK Staphorst

  Staphorst een plaats in de kop van Overijssel gelegen in een prachtig landelijke omgeving, met z’n vele folklore en klederdracht.