Winkels

Shop till you drop

Voor de één een noodzakelijk kwaad, voor de ander pure ontspanning. Hoe dan ook; winkelen in het Vechtdal is een aangename verrassing. Je treft hier winkels met de laatste modetrends, handgemaakte artikelen, gave woonaccessoires en veel streekproducten. Tijdens de week- en streekmarkten kun je goed terecht voor verse, ambachtelijke producten als groenten, kaas, noten, vlees, zuivel en vis. Loop je de markt net mis? Check dan één van de vele boerderijwinkels (linken naar VV website) in de regio.

Hardenberg

Het centrum van de stad Hardenberg is vernieuwd en dat betekent shoppen tot je er bij neervalt! Hier kun je struinen langs mooi opgemaakte etalages, snuffelen tussen de rekken van van grote landelijke winkelketens en doe je unieke vondsten bij kleine speciaalzaken.

Ommen

Het knusse hart van Ommen wordt gekenmerkt door een gevarieerd aanbod van winkels en leent zich daarom uitstekend voor een dagje shoppen. Je treft hier enkele (mode)ketens maar ook zelfstandigen die graag hun collectie aan je showen. Sla een van de vele kenmerkende straatjes in, plof neer op een mooi terras en geniet van de gezellige sfeer van dit kleine stadje.

Dalfsen

Het dorp Dalfsen heeft een klein en gemoedelijk centrum maar is van alle gemakken voorzien. Volg de winkelstraat en je ontdekt vanzelf de specialiteitenzaken en wat voor moois Dalfsen je te bieden heeft. En ben je uitgeshopt? Geniet met je voeten omhoog van een heerlijk kopje koffie bij een gezellig café, terrasje of restaurant van je nieuwe aankopen.

 1. Camping Zandman

  Camping Zandman

  Adres
  Marsdijk 4, 7736PL Ommen

  SVR camping Zandman in Beerze is een heerlijke plek om lekker rustig te kamperen op een actief boerenbedrijf.

 2. Bakkerij Van der Most - Dalfsen

  Adres
  Prinsenstraat 8, 7721 AJ Dalfsen

  In deze gezellige bakkerswinkel kun je terecht voor diverse belegde broodjes, brood, gebak, banket, koeken, bonbons en diverse streekproducten. In 2012 bekroond met de titel 'Bakker met Ster'.

 3. Takman Gereedschappen Ommen

  Adres
  Dr A C van Raaltestraat 26, 7731 GP Ommen

  Takman Gereedschappen Zwolle - Ommen, voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, bouwapparaten en -materialen. Tevens reparatie-, sleutel-en slijpservice.

 4. Aspergeboerderij Nijenhuis

  Aspergeboerderij Nijenhuis

  Adres
  Rheezerweg 127, 7795 DB Diffelen

  Asperge-boerderij 'Het Nijenhuis' kunt je vinden in Overijssel. De sfeervolle boerderij in Diffelen ligt in het schitterende Vechtdal. In het aspergeseizoen kun je in onze nieuwe boerderijwinkel dagverse asperges kopen.

 5. Zwiers Meubelmakerij

  Zwiers Meubelmakerij

  Adres
  Bossinkkamp 2a, 7683SL Den Ham

  Hier vind u een mooie collectie historische gereedschappen. De meubelen en keukens worden nog ambachtelijk gemaakt

 6. Jumbo Kamphuis

  Jumbo Kamphuis

  Adres
  Wilhelminastraat 18, 7721 CH Dalfsen

  Jumbo Kamphuis is de supermarkt met het grootste assortiment tegen de laagste prijs en de beste service. Daarnaast biedt Jumbo Kamphuis extra assortiment aan onder de noemer: LEKKER LOKAAL.

 7. Intertoys Ommen

  Adres
  Varsenerstraat 4, 7731DC Ommen

  De allerleukste speelgoedwinkel in de regio! Twee enorme etages vol Speelgoed, Games, Gifts&Bijoux en bijna alle merken speelgoed. Met de prachtige collectie van Intertoys, extra zomerartikelen, kinderfietsjes en noem maar op.

 8. KroKo MultiPunt

  KroKo MultiPunt

  Adres
  Heerenweg 42, 7955 PE IJhorst

  Streek Produkten (vers en houdbaar) Streek Informatie (Tourist Info Reestdal) Streek Kunst (van meer dan 30 verschillende mensen en instellingen worden eigengemaakte spullen verkocht)