navigatie overslaan

Doe-tips

Oranje Boven: 5 onvergetelijke Koningsdag tips

 • Leestijd 2
 • Gelezen 941 keer

Hoera! Koning Willem Alexander blaast dit jaar 57 kaarsjes uit én dat betekent feest in het Vechtdal. Met deze geweldige tips ben je verzekerd van een onvergetelijke dag vol gezelligheid en plezier!

 1. Kastelen en landgoederen

  Heb je zin om je onder te dompelen in koninklijke pracht en praal? Trek eropuit en verken de kastelen en landgoederen die het Vechtdal rijk is! Geniet van de majestueuze omgeving en droom weg bij de gedachte aan hoe mensen in deze omgevingen leven. Een absolute aanrader is de Kastelenroute Dalfsen, die je per fiets meeneemt langs de schitterende kastelen in de regio.

 2. IJspret in het Vechtdal

  Wie jarig is trakteert en wat is er nou feestelijker dan een overheerlijk ijsje? In het Vechtdal wachten verschillende plekken op jou om te genieten van verrukkelijke ijsjes. Laat je verrassen door een smakenparadijs, van mango tot brownies, er is voor ieder wat wils! Laat je verrassen en verwen jezelf met de lekkerste traktatie onder de zon.

 3. Op NuNature avontuur

  Klaar voor een dosis spanning, avontuur en het verleggen van je grenzen? Dan is NuNature in Ommen misschien wel de perfecte bestemming voor jouw Koningsdag! Ontdek een scala aan outdoor activiteiten voor een sportief avontuur dat je niet snel zult vergeten.

 4. Varen op de Vecht

  Geniet van het stralende weer met een vaartocht op de Vecht! Het Vechtdal heeft voor elk wat wils, of je nu houdt van sportieve uitdagingen of juist lekker wilt ontspannen. Pak wat lekkers te eten en drinken in en ga voor een dag vol waterpret. Laat je verrassen door de schoonheid van de Vecht en geniet met volle teugen van een onvergetelijke dag!

Wat vind je van dit artikel?