Actueel

 1. 7e editie Hardenberg proeft 1 & 2 oktober

  Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober wordt De Markt in Hardenberg omgetoverd tot een culinair middelpunt met terrasjes en pagode tenten waar je unieke en authentieke producten kan proeven van de kaasboer, de bakker, streekproductenwinkel, lokale wijnboeren en horeca uit de omgeving. Bezoekers met een voorliefde voor eten, ondernemers en chef-koks met een passie voor het bereiden ervan vinden elkaar om in een sfeervolle entourage twee middagen lang te komen proeven en genieten van al het culinaire uit de regio Hardenberg. Maar proef ook nazomers bokbier en luister naar Hilde Landhuis met vrienden en naar Wine & Willow.

 2. 9de editie van Grensloos Kunst Verkennen 2016

  Van 8 tm 25 september 2016 is het zover, de 9de editie komt eraan! Elke donderdag tm zondag is de route te bezoeken van 11.00-17.00 uur. U kunt gaan wandelen of u gaat per fiets . Voor de 25 locaties langs de 8 km van onze kunstroute zijn de 33 deelnemende kunstenaars bekend.

 3. Camping de Kleine Wolf organiseert fietstochten voor senioren in de maand juni

  In de maand juni organiseert Camping de Kleine Wolf drie fietstochten waar ook niet-campinggasten aan kunnen deelnemen. De fietstochten gaan langs diverse bezienswaardigheden in het Vechtdal en hebben een afstand tussen de 30 en de 40 km. De fietsroutes zijn op de georganiseerde data tussen 13:00 uur en 13:30 uur af te halen in brasserie ‘De Wolventuin’ op Camping de Kleine Wolf.

 4. Nieuw evenement in teken van gezelligheid en eerlijke producten

  Ambachtelijke producten rechtstreeks van het land; er lijkt steeds meer behoefte aan. Om die reden wordt donderdag 26 mei op de Markt in Hardenberg de eerste streekproductenmarkt gehouden, met heerlijke producten uit het Vechtdal. De markt vindt plaats tussen 16.00 en 21.00 uur op de Markt in Hardenberg.

 5. Salland Aspergeland 2016

  Salland Aspergeland 2016 is vandaag geopend door burgemeester Snijders van Hardenberg bij aspergeteler Het Nijenhuis in Diffelen.