Agenda


 1. Yoga op de camping

  Yoga op de camping

  Natuurcamping De Lemeler Esch, Lemele

  Al bekend met yoga of wil je het graag een keertje proberen? Ervaar yoga midden in de natuur deze zomer bij Natuurcamping de Lemeler Esch.

  Bekijk dit evenement
 2. Den Alerdinck zomerfair

  Den Alerdinck zomerfair

  Havezate Den Alerdinck, Laag Zuthem

  Van 9 t/m 11 augustus 2019 staat Havezathe Den Alerdinck weer geheel in het teken van het goede leven.

  Bekijk dit evenement
 3. Den Alerdinck zomerfair

  Den Alerdinck zomerfair

  Havezate Den Alerdinck, Laag Zuthem

  Van 9 t/m 11 augustus 2019 staat Havezathe Den Alerdinck weer geheel in het teken van het goede leven. Dit jaar wordt de zomerfair al weer voor de 6e keer georganiseerd. Een breed scala standhouders zal weer aanwezig zijn met uiteenlopende exclusieve en unieke producten. Ook zal er komende editie weer een uitgebreid randprogramma worden opgezet voor jong en oud. Denk hierbij aan diverse demonstraties, muzikaal vertier, springkussen en ponyritjes. Een heerlijk dagje uit.

  Bekijk dit evenement
 4. Canadese Orgel Virtuositeit

  Canadese Orgel Virtuositeit

  W.H. Zwart Hal, Lemelerveld

  André Knevel is al jarenlang een graag gehoorde gast op het Monarch orgel, tijdens zijn zomer-concerttournee door Nederland. Op het programma staan o.a.: Passacaglia in C-moll (J.S. Bach), Concerto in B-Flat (W. Felton), Sonate Nr. 1 in F-moll (F. Mendelssohn, Fantasie Psalm 68:10 (K.J. Mulder) en Fantasie Psalm 42 (F. Asma).

  Bekijk dit evenement
 5. Thijs Boontjes

  Thijs Boontjes

  Bostheater Ommen

  Thijs Boontjes klinkt als een kruising tussen Herman Brood en André Hazes. Zanger en bandleider Thijs Boontjes is een graag geziene gast bij radio- en televisieprogramma’s. Zo komt hij geregeld langs bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love en was hij afgelopen zomer huisband van M op NPO1.

  Bekijk dit evenement