Agenda


 1. Boerenmarkt

  Boerenmarkt

  Landgoed Vilsteren, Herberg de Klomp, Vilsteren

  Van 11.00 tot 16.00 uur staan lokale boeren en collega-boeren uit het Vechtdal klaar voor de liefhebber van Vechtdalproducten. Er is een breed scala aan producten waaronder Lakenveldervlees en lamsvlees, zuivel, meel, kaas, eieren, pasta, brood, vis, groente, honing, kip, jam, bier en fruit.

  Bekijk dit evenement
 2. Jubileum Fair

  Jubileum Fair

  De Brink, Ommen

  Deze gezellige jubileum fair wordt georganiseerd door 40 jaar P.B. Varsen. Met onder andere: lekker eten en drinken, veel leuke kinderactiviteiten, gevarieerde stands, demonstraties schapendrijven en demonstraties van een kettingzaag kunstenaar.

  Bekijk dit evenement
 3. Vjennedag 2019

  Vjennedag 2019

  Centrum Vriezenveen, Vriezenveen.

  Ieder jaar in juni, een zeer gezellige braderie met veel kraampjes, speltoestellen,live muziek, BMX baan, Panna voetbal, straattheater etc.

  Bekijk dit evenement
 4. Prima-Acon Vechtdalrally

  Prima-Acon Vechtdalrally

  Omgeving Hardenberg, Hardenberg

  Rondom het mooie Hardenberg zullen 3 KP’s verreden worden welke door de Rally en Historic Equipes 3 maal gereden zullen worden, de Vechtdal Short Rally equipes rijden de KP’s 2 keer.

  Bekijk dit evenement
 5. Gratis kennismakingsles

  Gratis kennismakingsles

  Hooge Graven Golfclub Ommen, Ommen

  Gratis les in de basistechniek van het golf onder leiding van een golfleraar en aansluitend het geleerde in praktijk brengen.

  Bekijk dit evenement
 6. Adieu Voorjaar

  Adieu Voorjaar

  W.H. Zwart Hal, Lemelerveld

  Organist André van Vliet en het trompet duo Arjan en Edith Post staan garant voor een heerlijke muzikale avond op zaterdag 15 juni om 20. 00 uur.

  Bekijk dit evenement