Agenda


 1. Marktvaart Dalfsen

  Marktvaart Dalfsen

  Rederij Peters, Ommen

  Op de donderdagen in de maanden juli en augustus varen wij met onze rondvaartboot “Queen of Vechtvalley” door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel naar het gezellige dorpje Dalfsen.

  Bekijk dit evenement
 2. Op stap op de boerderij 2019

  Op stap op de boerderij 2019

  Pannenkoekenrestaurant | De Rheezerbelten, Hardenberg

  Op vier donderdagen in de zomervakantie te weten 25 juli, 1, 8 en 15 augustus een compleet dagje uit met een fietstocht voor gezinnen. Met onderweg kijkjes bij de kippen, melkkoeien en vleesstieren op de boerderij, zelf pannenkoeken bakken, verdwalen in een maisdoolhof en plukken in de bessentuin. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Geef je dan op!

  Bekijk dit evenement
 3. Standwerkersconcours

  Standwerkersconcours

  Hardenberg, Hardenberg

  Op donderdagavond 15 augustus staat Hardenberg weer in het teken van de strijd om de felbegeerde Albert Hofstede wisseltroffee. Diverse standwerkers uit het gehele land promoten hun waar op geheel eigen wijze en proberen met de winst naar huis te gaan.

  Bekijk dit evenement
 4. Slobberfeest

  Slobberfeest

  Hardenberg, Hardenberg

  Op donderdag 15 en vrijdag 16 augustus wordt het 20e Hardenbergse Slobberfeest gehouden. In het jubileumjaar 2019 wordt een spectaculair programma met diverse artiesten verzorgd. Het Wilhelminaplein is dit jaar compleet vernieuwd, de inrichting en entourage zal dan volgend jaar ook ruimer zijn.

  Bekijk dit evenement