Agenda


 1. Boerenmarkt

  Boerenmarkt

  Landgoed Vilsteren, Herberg de Klomp, Vilsteren

  Van 11.00 tot 16.00 uur staan lokale boeren en collega-boeren uit het Vechtdal klaar voor de liefhebber van Vechtdalproducten. Er is een breed scala aan producten waaronder Lakenveldervlees en lamsvlees, zuivel, meel, kaas, eieren, pasta, brood, vis, groente, honing, kip, jam, bier en fruit.

  Bekijk dit evenement
 2. Vrieling Hardenberg City-Run

  Vrieling Hardenberg City-Run

  Hardenberg

  De vijftiende editie van de Vrieling Hardenberg City-Run staat zaterdag 18 mei 2019 op het programma. Wat vijftien jaar geleden begon als een initiatief vanuit de gemeente Hardenberg, groeide uit tot één van de grootste hardloopwedstrijden van de regio en de grootste Kids-Run van Nederland.

  Bekijk dit evenement
 3. Concordia's Movies In Concert!

  Concordia's Movies In Concert!

  MFC De Horst, Sibculo

  Concordia geeft weer haar voorjaarsconcert. Dit jaar geheel in het thema filmmuziek. De hele vereniging zal van de partij zijn, dus kom kijken en luisteren naar het orkest, de slagwerkgroep, het jeugdorkest en de leerlingen van de slagwerkgroep. Het concert zal vol belevenissen zitten, dus iets wat je niet wil missen. Het concert wordt gegeven in MFC de Horst te Sibculo en zal starten om 19:30 uur. De entree is vrij.

  Bekijk dit evenement
 4. Jubileumconcert Kamerkoor Salland

  Jubileumconcert Kamerkoor Salland

  Willibrorduskerk

  Kamerkoor Salland uit Ommen bestaat 10 jaar en geeft daarom op zaterdag 18 mei een jubileumconcert in de Willibrorduskerk te Vilsteren.

  Bekijk dit evenement
 5. Optreden Soul Vibration

  Optreden Soul Vibration

  Het Bostheater, Gramsbergen

  elfkoppige band uit Groningen speelt swingende soulmuziek uit de zestiger en zeventiger jaren.

  Bekijk dit evenement