Agenda

Ontdek hier alle evenementen in het Vechtdal. Uw evenement ook aanmelden? Dat kan hier.

Dirty Monkey Run

Aanvang
Locatie
Combibaan Gramsbergen, Gramsbergen

attractief, uitdagend, mud en modderfestijn, doucheboog, droogtunnel, bewegen, kruip door, sluip door, gewoon lopen, hardlopen, even pauzeren, funspots, gewoon gezond, gezellig festijn, sportieve boel, muzikaal, jongeren op gezond gewicht, super beleving, uniek parcours, beleef het!

Rommelmarkt en paarden knuffelen

Aanvang
Locatie
`t Olde Manegepeerd, Dalmsholte

De paarden wachten op je en er kan genoeg gesnuffeld worden. Dus voor elk wat wils. Daarbij staat de koffie en de warme hap klaar.

Startzondag PKN kerken Ommen Vinkenbuurt Witharen 24 september 2017

Thema "een open huis: proeven in de kerk"

Aanvang
Locatie
Startzondag 4 PKN kerken, Ommen

4 PKN kerkdiensten Vinkenbuurt, Witharen en Ommen (HK en GK) en daarna koffie/thee en limonade in De Kern Bouwstraat Ommen, met informatiemarkt over kerkenwerk en vervolgprogramma: voor iedereen is er soep, daarna om in groepen met behulp van foto's een puzzeltocht door de binnenstad langs allerlei bijzondere plaatsen en andere kerken: "open huis om bij elkaar te proeven". De dag eindigt in een gezamenlijke Vesper in het Hervormd Centrum om 15:30 uur.

RTV Oost Jubileumtour

Frühschoppen en pleinfeest

Aanvang
Locatie
Centrum Ommen

Op zondag 24 september viert TV Oost haar 25ste verjaardag op de Markt in Ommen. We starten om 11 uur met een uur lang 'frühschoppen'. 's Middags om 16 uur maakt een lange rij bekende artiesten zijn opwachting op het grote opblaasbare RTV Oost-podium tijdens het pleinfeest. De entree is gratis.

Museum

Aanvang
Locatie
Museum 't Stadhuus

Museum gevestigd in het oude Stadhuis van Hardenberg uit 1805. Diverse exposities.

Landgoedconcert: Trio Pascopa

Jong talent met passie voor vioolmuziek

Aanvang
Locatie
Landgoedcentrum Vilsteren, Vilsteren

Het eerste landgoedconcert van het nieuwe seizoen wordt verzorgd door trio Pascopa. Het bestaat uit Stijn van Uffelen (viool), Ester Potjes (viool en altviool) en Loes van Oosterhout (cello).