Agenda

Ontdek hier alle evenementen in het Vechtdal. Uw evenement ook aanmelden? Dat kan hier.

Met de Vechtezomp varen naar Duitsland

Vechtezomp GRAMMESBERGHE

Locatie
Bierbrouwerij Mommeriete, Gramsbergen

Grensoverschrijdende vaartochten op de Overijsselse Vecht in een historische Vechtezomp met maximaal 30 personen; eventueel max. 55 personen met 2 zompen (historische platbodems). Afvaarten staan op de website www.vechtezomp.nl en groepen kunnen de hele boot reserveren. Op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag altijd afvaarten om 14.00 uur Andere tijden zijn mogelijk. informeer 06 1025 8630. Boeken via www.vechtezomp.nl

Expositie "Het verzet kraakt"

Aanvang
Locatie
Historisch Museum Vriezenveen, Vriezenveen

In de maanden mei, juni,juli t/m 26 augustus 2017 is er in het Historisch Museum Vriezenveen een expositie over de grootste bankroof ooit.

Kunst uit het Vechtdal

expositie Duitse schilder Arnold Voet

Aanvang
Locatie
Anjerpunt Hoonhorst, Hoonhorst

Elke twee maanden exposeert een kunstenaar uit het Vechtdal in het Anjerpunt van Hoonhorst/zaal Kappers in de serie “Kunst uit het Vechtdal”. Van 1 juli tot en met 31 augustus 2017 vind je er werk van de Duitse schilder Arnold Voet.

Tentoonstelling ‘In je hemd’

Over onderkleding

Aanvang
Locatie
Museum ‘t Stadhuus, Hardenberg

In de eerste plaats een verzameling historisch ondergoed uit de collecties van ons museum. Soms met grote vraagtekens, soms nog heel herkenbaar. U ziet mannen- en vrouwen-onderkleding voor mensen die hard op het land in weer en wind moesten werken en voor de gegoede burgers.

ONDERNEMERSBIJEENKOMST FESTIVAL OP DE VECHT

Met gastspreker Bernard Wientjes

Aanvang
Locatie
Festival op de Vecht, Ommen

Inspirerende Ondernemersbijeenkomst in Hotel De Zon in Ommen voor alle ondernemers uit het Vechtdal. Thema is samenwerking. Toegang na aanmelding is gratis. Na afloop een gezellige netwerkborrel.

FESTIVAL OP DE VECHT KINDERDAG MET JEUGDMUSICAL EN WORKSHOPS

Bultje gaat naar de maan

Aanvang
Locatie
Festival op de Vecht, Ommen

Tijdens de Festival op de Vecht Kinderdag zijn er overdag workshops voor kinderen van 7 - 12 jaar. De kinderen leren een lied of dans, maken een kostuum of decorstuk en mogen 's avonds allemaal als echte musicalsterren meedoen aan de Bultje musical op het grote, overdekte, drijvende podium op de Vecht.