Bloggers in het Vechtdal

Hieronder vind je een overzicht met leuke blogs over het Vechtdal. Naast onderstaande bloggers, is het Vechtdal nog meer in de publiciteit geweest, of komt nog in de publiciteit.

Zo maakte een TV Ploeg uit België een reportage over de Tuinen van Mien Ruys en Vijvertuinen Ada Hofman voor het tv programma Jardin et Loisirs, werd een journalist van Cyclelive Magazine uit België door Hotel Mooirivier in de watten gelegd en verschijnt er in de zomer 2016 een artikel in het blad Seasons over verschillende smaakadresjes in het Vechtdal.

In de Volkskrant van 29 september 2015 stond in de Cultuurbijlage een artikel over de FeelFood fietsroute, Hardenberg Proeft en Verrukkelijk Vechtdal. Lees hier het artikel.

In oktober verschijnt er een artikel van HorecaVizier/CampingVizier over Herberg De Klomp, de scharrelroute en Verrukkelijk Vechtdal.

 1. Kijken, proeven en beleven

  Blogster Henriette tourde langs uitgestrekte weides, spotte buffels langs de kant van de weg, aaide kleine kalfjes en genoot van lokale producten.

 2. Vechtdalhoppen

  Blogster Marleen Brekelmans ging met haar twee dochters Vechtdalhoppen in het veelzijdige Vechtdal.

 3. 9 bijzondere Vechtdal souvenirs

  Het is altijd leuk om een aandenken te hebben aan een bijzondere dag of plek. Het Vechtdal leent zich daar perfect voor, er is zoveel mee te nemen uit de natuur!

 1. Camping de Roos

  Omgeven door rozen en water is deze plek de perfecte manier om samen even uitgebreid bij te tanken en te ontsnappen aan de dagelijkse routine.