navigatie overslaan

Alle tijd om te slapen

Trekkershut huren in het Vechtdal

  • Leestijd 4
  • Gelezen 12712 keer

Kom een trekkershut huren in het Overijsselse Vechtdal, het mooiste stukje van Nederland. Er zijn verschillende soorten trekkershutten in Nederland waar je uit kan kiezen, voor ieder wat wils. Je kunt natuurlijk een standaard trekkershut huren zoals je ze kent van Stichting Trekkershutten Nederland, maar wie eens in een bijzondere trekkershut wil slapen kan bijvoorbeeld terecht in een Trek-in Trekkershut of een Glamping Trekkershut.

Verschillende trekkershutten

Er zijn verschillende soorten trekkershutten in Nederland waar je uit kan kiezen. Heb je tijdens je vakantie weinig luxe nodig, dan is het een aanrader om te overnachten in een Trekkershut basis. Deze hutten bieden bijvoorbeeld alleen een comfortabel bed en een kookstelletje. Ben je Nederland aan het verkennen, maar heb je wel iets meer luxe nodig, dan is de Trekkershut comfort een ideale uitkomst. Deze hutten bieden net wat meer ruimte aan.

Vele trekkershutten in Nederland zijn geschikt voor 2 personen, maar er is ook voldoende keus uit een trekkershut voor 4 personen. Hier kan je overnachten met vrienden of gezellig met de kinderen.

De leuke trekkershutten staan vaak in een natuurlijke omgeving, zoals in het bos. Het Vechtdal in Overijssel is een bijzonder gebied waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en kan genieten van een korte vakantie.

  1. 10

    Zweedse trekkershut bij de Vechtvallei

    Op dit groene park kun je heerlijk kamperen en er staan diverse chalets en bungalows waar je een fijne vakantie in kan doorbrengen. Er zijn chalets/finse bungalows voor 4 tot 8 personen, een bungalow geschikt voor mindervaliden en diverse zweedse trekkershutten. Voor elk wat wils!

  2. 9

    Trek In bij de Lemeler Esch

    De Trek-in op natuurcamping de Lemeler Esch is volledig gebouwd van duurzaam materiaal. Deze luxe trekkershut biedt veel ruimte voor 4 personen. Hier komen rust, ruimte, natuur allemaal tezamen. De Trek-in bestaat uit twee bedstedes met een tweepersoonsbed. Verder beschik je over een eigen douche en toilet, een keuken met volledig ingerichte inventaris en centrale verwarming tijdens de vakantie in een Trek-in.

  3. 8

    Lodge voor 2 personen bij De Kleine Weide

    Onze prachtig aangelegde minicamping in het Overijsselse Vechtdal is landelijk gelegen en biedt ideale omstandigheden voor een ontspannen vakantie op het platteland. Op onze minicamping verhuren wij onze 2 persoons Lodge. Deze is voorzien van 2 1-persoons boxspring bedden (incl.linnen goed). Er is een keukenblok met complete inventaris en mogelijkheid om te koken.

  4. 7

    De Basic lodge van de Kleine Wolf

    De Basic Lodge is een knus vakantiehuisje dat geschikt is voor 4 personen. Je kan hier comfortabel overnachten in het tweepersoonsbed of in het stapelbed. Deze trekkershut is voorzien van alle gemakken, zoals een complete keuken en een toilet.

  5. 6

    Boshut huren bij de Zandstuve

    Op vakantiepark de Zandstuve kan je comfortabel overnachten in Berk's Boshut met 4 personen. Deze trekkershut combineert de charme van een tent en het comfort van een bungalow. De twee trekkershutten vind je op een rustige, maar centrale plek op de Zandstuve. Inclusief complete keuken en badkamer met douche, toilet en wastafel.

  6. 5

    Glamping Trekkershut de Koeksebelt

    In de robuuste Glamping trekkershutten op Camping de Koeksebelt beleef je een relaxte vakantie middenin de natuur. Je kunt hier gezellig overnachten met 4 personen. Er is een klein keukentje met koelkast. En voor net een beetje extra comfort, beschik je ook over een toilet in deze trekkershut in Overijssel.

  7. 4

    Trekkershut bij Camping de Pallegarste

    Ben je op doorreis of juist op zoek naar een comfortabele overnachtingsplaats voor een of meerdere nachten? Dan kan je bij Camping de Pallegarste terecht!

    In plaats van een eigen tent op te moeten zetten (in weer en wind), kan je zo je bed opmaken en erin duiken! De trekkerstent staat naast het sanitair gebouw, zodat je hier lekker warm kan douchen en zelfs je afwas kan doen.

  8. 3

    Trekkershutten in de natuur bij de Klashorst

    Bij Natuurcamping De Klashorst hebben ze drie verschillende trekkershutten en zijn alledrie geschikt voor een comfortabel weekendje weg in het Vechtdal.

    Trekkershut, De Grashopper; deze avontuurlijke, puur-natuur, romantische blokhut met grasdak geeft jou zowel binnen als buiten het ultieme midden-in-de-natuur gevoel!

    Trekkershut, Het Basishutje; de echte avonturiers die alle mooie plekken van het Vechtdal willen zien kunnen overnachten in het basishutje.

    Trekkershut, Skyte NatureLodge; de Skyte bestaat grotendeels uit glas, waardoor je één bent met de natuur.

  9. 2

    Trekkershut met veranda 't Rheezerwold

    Deze trekkershut de luxe op familiecamping 't Rheezerwold is geschikt voor 4 personen en ideaal voor een verblijf van één of enkele nachten. Er is een klein keukentje te vinden in deze accommodatie. Je hebt tevens de beschikking over een TV en over Wifi. 't Rheezerwold is een ideale overnachtingsplek voor de Pieterpad wandelaars.

  10. 1

    Trek In bij de Beerze Bulten

    Huur een Trek-in bij de Beerze Bulten en ervaar een bijzondere overnachting. In deze trekkershut kan je luxe kamperen, oftewel geniet van een Glamping ervaring. De Trek-in is gebouwd met duurzaam materiaal. Je kunt hier overnachten met 4 personen. De accommodatie beschikt over een keuken met allerlei voorzieningen en een badkamer met wastafel, douche en toilet.

Wat vind je van dit artikel?