Visarrangementen

Met het gezin of gewoon met vrienden even lekker een weekend ontspannen langs de waterkant is aan ons vissers wel besteed,nietwaar? En waarom helemaal naar het buitenland om te gaan vissen? Nederland beschikt over prachtig water. Neem nu de Overijsselse Vecht. Een rivier,tjokvol vis, gelegen in een schitterend landschap en aangrenzend mooie campings met special visarrangementen.Dus werp een hengeltje uit en vis op de 17 verschillende vissoorten die de Overijsselse Vecht rijk is.

Visstekjes

De mooiste en beste bereikbare visstekjes vind je met de Sportvisserreisgids Overijsselse Vecht. De reisgids is verkrijgbaar bij Sportvisserij Oost Nederland.
En als je dan toch een bezoek aan het Vechtdal brengt, blijf je toch ook lekker slapen? Dan kun je de volgende dag gewoon weer verder waar je gebleven was. Voor wie van het vissen een dagje of middagje of weekendje uit wil maken, zijn er diverse visarrangementen samengesteld.

Arrangementen

Resort De Arendshorst: dé visstek bij uitstek

€ 17,00 p.p.

Een waar paradijs voor vissers. Voor zowel de recreatieve visser als de fanatieke wedstrijdvisser.

Boter bij de vis!

€ 30,00 p.p.

Laad uw visspullen in en kom logeren op 1 van de 3 tweepersoonkamers met uitzicht op de Overijsselse Vecht.

Vissen vanuit de caravan bij Camping De Koeksebelt

€ 145,00 p.p.

Kamperen in Ommen direct aan de Vecht. Tijdens de Bonnefooiweken is het heel voordelig hengelen vanuit je tent of caravan.

Visstekken in overvloed bij De Lemeler Esch

€ 195,00 p.p.

Natuurcamping De Lemeler Esch behoort tot de ANWB top 4 mooiste natuurcampings van Europa van 2017 en ze zijn nummer 1 van de mooiste natuurcampings van Nederland!