navigatie overslaan

Doe-tips

4 activiteiten voor een onvergetelijke herfstvakantie

  • Leestijd 2
  • Gelezen 2821 keer

De Vechtdal regio is ontzettend divers en heeft het hele jaar door activiteiten voor jong en oud, groot en klein. Cliché maar waar: er is voor ieder wat wils en altijd wat te doen. Om je tijdens de herfstvakantie een beetje op weg te helpen, hebben wij 5 leuke activiteiten geselecteerd. Zo wordt de herfstvakantie in het Vechtdal gegarandeerd een bijzonder bezoek!

Handige inspiratie om je op weg te helpen door het Vechtdal. Voor een volledig overzicht van activiteiten in de regio Vechtdal tijdens de herfstvakantie, kijk in de agenda van Vechtdal Overijssel.

  1. 4

    Expositie: 'Het Vechtdal Binnenstebuiten' in Hardenberg

    Natuuractiviteitencentrum De Koppel is een van de vijf Anjerpunten in het Vechtdal. Samen informeren de Anjerpunten je over dit prachtige gebied. De Koppel laat je het water en de natuur van het Vechtdal beleven, onder andere door deze leuke expositie. Kom kijken, luisteren, tasten en ruiken en ontdek zo de verschillende 'big fives' én 'small fives' die kenmerkend zijn voor de natuur langs de Vecht.

  2. 3

    Week van het Landschap in het Reestdal

    Van 13 t/m 28 oktober vieren we in heel Nederland, voor jong en oud, de Week van het Landschap. Laat je verrassen en ontdek de natuur dichtbij huis. In deze weken, tijdens de Herfstvakantie, vinden er vele activiteiten plaats. Ook bij Bezoekerscentrum de Wheem in Balkbrug zijn er diverse activiteiten of wandel het Bas de Das Pad!

  3. 2

    Doe's Gek, IJsselhallen Zwolle

    Een evenement waar kinderen kunnen spelen, ravotten, dromen, fantaseren, dansen en kunnen leren. Van 25 t/m 28 oktober vind je ruim 15.000 m² kinderplezier onder één dak!. Zo is er een Gamewereld, een kermis en zelfs een heuse peuterwereld. Genoeg te beleven dus.

  4. 1

    Streekgerechtendag, Staphorst

    Op woensdag 24 oktober kunnen lekkerbekken hun hart ophalen in het Museum Staphorst. Proef traditionele gerechten die de inwoners van Staphorst warm hielden in op koude dagen en in barre tijden tijdens de Streekgerechtendag in Staphorst

Wat vind je van dit artikel?