Verrukkelijk eten met groepen in het Vechtdal

Verrassend Vechtdal

Hoe verrukkelijk Vechtdal is, dat wil je het liefst met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom hebben we een selectie gemaakt met fijne restaurants en plekken met goede keukens waar je ook met groepen en grotere gezelschappen terecht kunt.

 1. 4

  PopUp diner Vechtdal

  Dineren op de meest bijzondere plekken in het Vechtdal? VechtdalFood Catering organiseert verrassende popup diners op de mooiste plekken.

  ✓ Altijd verzekerd van een unieke dinerlocatie
  ✓ All in arrangement
  ✓ Snel reserveren is noodzakelijk, want het is snel volgeboekt

 2. 3

  Lelijke eendentour

  Een bijzondere smaakroute waarbij je kan rekenen op veel aandacht onderweg en hilarische momenten omdat het lelijke eendje net even anders dan anders is. De Lelijke Eendentour brengt je naar de Westermolen, waar je heerlijke streekproducten kunt proeven in de boerderijwinkel en via Huize Den Berg en Kasteel Rechteren bereik je het laatste checkpoint: kaasmakerij Heileuver. Leuk als bedrijfsuitje of met de hele familie!

  ✓ Het leukste uitje met groepen
  ✓ Verrassende toertocht met lelijke eenden
  ✓ Vele soorten arrangementen te boeken

 3. 2

  Culinaire wandelroute Dalfsen

  Combineer wandelen, Dalfsen verkennen en lekker eten in de Culinaire wandeling in Dalfsen. Er is een lange variant van 6 kilometer waarmee je zeker 3 uur op pad bent en eentje van 13 kilometer die 5 uur duurt. Je gaat 5 restaurants langs en bij de start krijg je een welkomstdrankje en amuse, daarna volgen nog 4 proeverijen. Smakelijke wandeling!

  ✓ De routes zijn 6 of 13 km qua lengte
  ✓ De wandeling is inclusief welkomstdrankje, amuse en 4 proeverijen
  ✓ Gezellig uitje met je partner, vrienden, familie of met je collega’s

 4. 1

  De Uitdaging Hardenberg

  Ben jij avontuurlijk culinair? Dan is De Uitdaging wat voor jou en je gezelschap! Je kunt ‘Avontuurlijk buiten koken’, kookworkshops volgen of een feestje geven met Spijzenij. De locatie, een oud Ot & Sien schooltje en de omgeving zijn alleen al een bezoekje waard.

  ✓ Sleutelwoorden zijn sfeer, nostalgie en authenticiteit
  ✓ De sfeervolle thuisbasis van De Uitdaging: een voormalig Ot & Sien schooltje uit 1904
  ✓ Veel diversiteit in workshops

Meer leuke verhalen