Fijne Vechtdal B&B slaapadresjes

Alle tijd om te slapen

Het Vechtdal is te groot om in één dag te verkennen en je kunt net iets rustiger genieten van een lekker diner voor twee als je niet meer terug hoeft te rijden. Er zijn verschillende knusse en stijlvolle Bed & Breakfasts waar het heerlijk vertoeven is om bij te komen van je Vechtdal avonturen.

 1. 5

  Unieke B&B De Watertoren in Lutten

  Een uniek monumentaal pand met acht luxe kamers is de basis van B&B Hotel Watertoren. De historische details gecombineerd met industriële inrichting maken het huiselijk en sfeervol.

 2. 4

  Landgoed B&B De Zwaluwhof nabij Dalfsen

  Ruimte, luxe en comfort te midden van een natuurgebied en vijf landgoederen, op 5 km afstand van Zwolle, ligt deze sfeervolle accommodatie, B&B en groepsverblijf De Zwaluwhof met een schitterend weids uitzicht over de landerijen. Rust, ruimte, sfeer en bovenal genieten in deze luxe slaapvertrekken met eigen sanitair.

 3. 3

  Buitenplaats B&B ’t Witte Huis in Hoonhorst

  De voormalige biljartkamer van een landheer op buitenplaats De Horte is nu het pareltje van het Vechtdal, ’t Witte Huis. Ingericht met natuurlijke materialen, puur en comfortabel. Met een compacte keuken voor als je zelf lekker wilt koken en comfortabele living.

 4. 2

  Natuurlijke B&B De Rheezer Kamer in Rheeze

  Gastvrouw Astrid Fidder combineert duurzame materialen met regionale verse producten en haar hartelijkheid. Dit exclusieve gastenverblijf De Rheezer Kamer kan ook worden omgetoverd tot bruidslocatie met bruidsuite. Slow living, stijlvol in een natuurlijke omgeving.

 5. 1

  Bosrijke B&B Erve 't Hacht in Hardenberg

  Wakker worden met de zon in je gezicht en een betoverend uitzicht over licht glooiende landerijen en het eeuwenoude Engelandsche Bos. Warm, stoer en ongedwongen. De Bed & Breakfast heeft een eigen plek op Erve ’t Hacht, alle ruimte om de mix van boerenleven en natuur te ervaren.

Meer leuke verhalen