navigatie overslaan

Alle tijd om te slapen

Leuke familiecampings in het Vechtdal

  • Leestijd 6
  • Gelezen 3786 keer

Ben je ook alweer plannen aan het maken voor de komende (korte) vakantie of een weekendje weg? Kom naar het Overijsselse Vechtdal en verblijf op een gezellige familiecamping. Wat is er nu leuker dan de voorpret van een paar dagen weg met het gezin. Thuis is het uiteraard ook genieten, maar soms is het allemaal zo druk met werk, sport, school en vrienden. Daarom is het heerlijk om regelmatig op te laden door middel van een paar dagen weg. Zeker wanneer je met de kinderen naar een familiecamping gaat.

Voordelen van een familiecamping

Zie je het al helemaal voor je, lekker met je partner voor de tent of vakantiehuis. Genieten van het zonnetje, met dat ene leuke boek dat je al tijden wilde lezen. Naar de kinderen heb je geen omkijken, die gaan hun gang op de familiecamping. Samen met het animatieteam, andere vriendjes en vriendinnetjes, in het buiten- of overdekte zwembad of de speeltuin. Ruimte voor de kinderen om te ontdekken, te ravotten, te spelen en te rennen is er altijd. Een gezellige familiecamping is voor ouders en kinderen genieten. In het Vechtdal vind je de mooiste gezinscampings. Maar het Vechtdal heeft als voordeel dat er in de omgeving veel te doen is. Of je nu graag sportief bezig bent, de natuur wilt ontdekken, een attractiepark wilt bezoeken, in het Vechtdal Overijssel is het allemaal mogelijk.

Camping De Koeksebelt

Op vakantie aan de Vecht
Op familiecamping De Koeksebelt in Ommen beleeft het hele gezin gegarandeerd een fijne vakantie. De camping is gelegen aan de Vecht, plons er zeker een keer in of huur een bootje! Daarnaast is er ook een verwarmd zwembad, een actief animatieprogramma en ligt het centrum van Ommen om de hoek. Overnacht op de ruime kampeerplaatsen of huur een van de unieke Glamping accommodatie. Zoals een boomhut met uitzicht over het water.

✓ Verwarmd buitenzwembad met glijbaan
✓ 5-sterren ANWB camping
✓ Direct aan de Vecht
✓ Unieke accommodaties

Bekijk camping

Koeksebelt
Koeksebelt

Camping De Kleine Wolf

Genomineerd ANWB Camping van het jaar 2024
Zin in een onvergetelijke vakantie in Overijssel? Ga dan voor een kampeervakantie op familiecamping De Kleine Wolf of huur een leuke bungalow of chalet. Met een binnen- & buitenzwembad, een indoorspeelparadijs, een speel- & roeivijver, visvijver en een goed restaurant is hier zoveel te beleven, dat je geeneens van de camping af wilt.

✓ Binnen- & buitenzwembad
✓ 5-sterren ANWB camping
✓ À la carte Restaurant
✓ Glamping accommodaties

Bekijk camping

Kleine Wolf
Kleine Wolf

Vakantiepark Beerze Bulten

Genomineerd ANWB Camping van het jaar 2024
Zin om te kamperen op ruime kampeerplaatsen met altijd wel een speeltuintje in de buurt? Of ga je voor wat meer luxe? Dan kan je bij Vakantiepark Beerze Bulten een keuze maken uit de Glamping lodges of bungalows. Er is een zeer groot buiten speeltuin, een grote indoorspeelparadijs en een zwemparadijs. Hier zal je je niet gaan vervelen. Hier zijn kinderen en ouders helemaal in hun element.

✓ Wellness met sauna's, zoutgrot en Beautysalon
✓ 5-sterren ANWB camping
✓ Familierestaurant
✓ Speeltuin van 10.000m2

Bekijk camping

Beerze Bulten
Beerze Bulten

Familiecamping de Belten

Beleving voor de hele familie
Op familiecamping De Belten in Hardenberg staat het hele gezin centraal. In de vakanties is er een professioneel animatieteam. De allerkleinsten kunnen op avontuur in de overdekte waterspeeltuin of buiten spetteren in het peuterbad. Iets oudere kinderen roetsjen van de glijbaan het verwarmde buitenzwembad in of laten zich meevoeren door de stroomversnelling.

✓ Verwarmd binnen- of buitenzwembad
✓ 4,5-sterren ANWB camping
✓ Dichtbij Hardenberg
✓ Ook geschikt voor tieners

Bekijk camping

De Belten
De Belten

Camping De Pallegarste

Vrijheid, gezelligheid en lekker buiten leven
Camping De Pallegarste heeft een prachtige ligging, want het ligt direct aan een grote visvijver. Hier vind je ook een zwemgedeelte met strandje. Kinderen zullen zich uitstekend vermaken in de grote buitenspeeltuin of in het Indoorspeelparadijs. Het creatieve recreatieteam zorgt ook voor de leukste activiteiten voor de kinderen tijdens de vakantie.

✓ Vis- en recreatievijver
✓ Dichtbij Hardenberg
✓ Verwarmd zwembad met glijbaan
✓ 4-sterren ANWB camping

Bekijk camping

Pallegarste
Pallegarste

Camping Heidepark

Ideaal voor natuurliefhebbers en gezinnen
Camping Heidepark in Lemelerveld is een autovrije camping waar natuurliefhebbers en gezinnen een ideale vakantie kunnen beleven. De camping ligt namelijk op de grens van de natuurgebieden het Vechtdal en Salland. Verken de omgeving, maak een duik in het natuurbad of zwembad met apart peuterbadje of nuttig een drankje op het terras met gezellige bar. Hier kom je helemaal tot rust.

✓ Autovrije camping
✓ Natuurbad en zwembad
✓ Dichtbij Dalfsen
✓ Grote speelzolder

Bekijk camping

Heidepark
Heidepark

Vakantiepark 't Rheezerwold

Vakantiepark 't Rheezerwold in Hardenberg is een plek waar jong & oud zich kan vermaken. De kinderen zullen zich vermaken met de interactieve speelvelden, in de vele speeltuinen of in het binnen- of buitenzwembad. Daarnaast zorgt het enthousiaste animatieteam voor een gevarieerd programma voor kinderen van alle leeftijden, dus ook de tieners. En de ouders kunnen zich even terugtrekken in de Finse sauna met relaxruimte. 

✓ Binnen- en buiten zwembad
✓ 5-sterren ANWB camping
✓ Sauna en relaxruimte
✓ Dichtbij Hardenberg

Bekijk camping

Rheezerwold
Rheezerwold

Camping de Oldemeyer

Voor alle leeftijden heeft camping De Oldemeyer wat te bieden, denk aan een goed en enthousiast recreatieteam in de vakanties, 55+ weken in voor-en najaar met een leuk programma. De camping biedt een prachtig verwarmd zwembad met waterglijbaan, een waterspeeltuin en een overdekte speeltuin. Op elk veldje zijn speeltoestellen aanwezig.

✓ Verwarmd zwembad met waterspeeltuin
✓ Volleybal- en voetbalvelden
✓ Grote springkussens
✓ Overdekte speeltuin

Bekijk camping

Oldemeyer
Oldemeyer

Familiecamping de Vossenburcht

Familiecamping de Vossenburcht ligt midden in een heerlijke bosrijke omgeving. De omgeving leent zich bij uitstek voor uitstapjes, fietstochten en mooie wandelingen met de hele familie.De camping is bijzonder mooi aangelegd, heeft ruime kampeerplaatsen en biedt alle voorzieningen die een verblijf aangenaam maken.

✓ Verwarmd zwembad
✓ Wasserette
✓ Gezellige brasserie met bar, biljart en terras
✓ Snackbar
✓ Nieuwe recreatiezaal

Bekijk camping

De Vossenburcht
De Vossenburcht

Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve is gelegen in een mooie landelijke omgeving van Overijssel. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten samen met de kinderen. Kampeerdorp De Zandstuve lijkt misschien een gewone kindercamping. Maar niets is minder waar… Bij het betreden van deze vijf sterrencamping merken de kinderen al snel dat de camping eigenlijk één groot eiland is. Stuufeiland wel te verstaan. De inwoners van dit eiland, waaronder Cobus de blauwe uil, nemen de kinderen graag mee op avontuur en zorgen voor een wervelend animatieprogramma.

✓ Outdoor en indoor zwembad
✓ 5-sterren ANWB camping
✓ Het hele seizoen animatie
✓ Binnenspeeltuin en game room
✓ Restaurant, pizzeria en snackbar

Bekijk camping

Zandstuve
Zandstuve

Wat vind je van dit artikel?