Rondleiding bij een aspergeteler

Verrassend Vechtdal

Kom meer te weten over asperges tijdens een rondleiding bij één van onze aspergetelers. Beiden hebben ze een passie voor het witte goud. En dit delen ze graag met jou door het geven van een rondleiding op de boerderij.

Rondleiding met boer Jan!

Aspergeboerderij Het Nijenhuis in Diffelen bied je tal van mogelijkheden om te genieten van het Vechtdal. De dagverse asperges, aardbeien en de heerlijke huisgemaakte en andere treekproducten zijn verkrijgbaar in de boerderijwinkel. Vanaf € 3,50 per persoon wordt er een rondleiding gegeven op de aspergeboerderij.

Aanrader is om deze rondleiding uit te breiden met een hapje en drankje. Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna krijg je onder begeleiding v an aspergeboer Jan een rondleiding langs de aspergevelden , de aardbeien en eventueel naar ons natuurgebied “De Kelder”. Na de rondleiding kun je genieten van een kop Diffels Lekkere huisgemaakte aspergesoep.
Min. 8 personen. € 9.50 p/p. Reserveren kan via: of telefonisch via 0523 251 866.

Proef het respect voor de natuur!

Tuinderij Ernie van der Kolk in Dalfsen verbouwt naast asperges ook diverse soorten zacht fruit. Rechtstreeks van het land worden alle producten verkocht in de hooiberg waar de boerderijwinkel is ondergebracht. Met respect voor de natuur worden de diverse producten verbouwd en – heel belangrijk – op hun eigen tijd geoogst. Het resultaat van deze werkwijze vind je terug in de fantastische eerlijke smaak. De producten worden verkocht in de boerderijwinkel. 17 verschillende soorten asperges worden aangeboden maar ook heerlijke aardbeien, frambozen, kersen, bramen en blauwe bessen. Van al deze producten worden ook nevenartikelen zoals jam, vruchtensaus, zalige wijnen en likeuren gemaakt.

Ook voor deze artikelen geldt dat bij de productie uit respect voor ons eerlijke product geen chemische toevoegingen worden gebruikt. Uiteraard is het mogelijk om in overleg een rondleiding te krijgen over de boerderij.
Voor reserveren neem telefonisch contact op 0529 - 47 15 80 of per mail .

Meer leuke verhalen