7 Campings met een Christelijk tintje

Alle tijd om te slapen

Het Vechtdal is een regio voor iedereen. Toevallig ligt er ook een stukje ‘Bible Belt’. Je kunt het geloof opzoeken in het Vechtdal, er aan deelnemen of van buitenaf aanschouwen. Het opzoeken kan onder andere op campings met een christelijk tintje.

Campings met een Christelijke identiteit. Wat moet je je daarbij voorstellen? Op deze campings wordt er met respect omgegaan met het geloof. Daarnaast worden er op de camping kerkdiensten georganiseerd (alleen tijdens het hoogseizoen) en activiteiten met een Christelijk tintje, denk bijvoorbeeld aan voorleessessies en een Bijbelclub. Op sommige campings wordt het recreatieprogramma in het hoogseizoen verzorgd door een recreatie-/evangelisatieteam. Tevens staan de medewerkers van de receptie voor je klaar om een overzicht te geven van de verschillende kerken in de buurt, waar je eventueel een kerkdienst kan bijwonen. Geniet met elkaar van de avondzang, de lezingen en de diensten. Wanneer je niet gelovig bent en toch op deze campings vakantie wilt vieren, is dat geen enkel probleem. Iedereen is welkom op deze campings met Christelijk tintje.

 1. 7

  De Eskamp

  Camping De Eskamp ligt direct aan de Lemelerberg en je fietst of wandelt zo de prachtige Sallandse heuvelrug op. Dit is de ideale locatie voor mensen die rust & ontspanning zoeken tijdens hun vakantie. Veel jonge gezinnen en 55-plussers komen hier vakantie vieren.

  ✓ Vlakbij Ommen
  ✓ Kleinschalige camping
  ✓ Gratis wifi
  ✓ Recreatieruimte

 2. 6

  Camping Bergzicht

  Deze christelijke camping in Ommen is omgeven door een prachtig natuurgebied. Daarnaast biedt Bergzicht vele voorzieningen voor een complete vakantie. Denk aan een goed verzorgd kampeerterrein met ruime plaatsen, waar ook mogelijkheid is tot groepskamperen. Behoefte aan wat meer comfort? Huur dan een luxe stacaravan.

  ✓ Vlakbij rivier de Regge
  ✓ Huisdieren welkom
  ✓ Verwarmd zwembad met apart peuterbad
  ✓ Recreatieteam in hoogseizoen

 3. 5

  Camping De Oldemeyer

  Camping de Oldemeyer is een mooie en gezellige familiecamping met een christelijke identiteit in Rheeze. De camping is gelegen aan staatsbos de Oldemeyer en een natuurzwemvijver. Daardoor biedt deze plek een een prachtige omgeving om je te vermaken, te wandelen of te fietsen. Op de camping kan je meedoen met knutselen, zeskamp, vossenjacht, bingo of een themafeest.

  ✓ Zwembad met glijbaan
  ✓ Visvijver
  ✓ Vlakbij de Rheezerbelten
  ✓ Sing-in op zondag

 4. 4

  Camping 't Veld

  Wil je zeker weten dat de kinderen zich zullen vermaken? Ga dan naar Camping 't Veld! Hier wordt er elke vakantie en in elk weekend van april t/m oktober leuke activiteiten georganiseerd voor jong & oud. Op alle kampeervelden staat ook een speeltoestel. Dus dan kan je vanaf de caravan of tent heel makkelijk de (klein)kinderen in de gaten houden.

  ✓ 5-sterrencamping
  ✓ Autovrij
  ✓ Kampeerplaatsen met privé sanitair
  ✓ ANWB TOPcamping 2017

 5. 3

  Vakantiepark De Kleine Belties

  Voor een vakantie waarbij actief zijn en relaxen goed gecombineerd kan worden, ga je naar De Kleine Belties. Je kan in de vakanties meedoen aan vele activiteiten, waaronder een voetbaltoernooi, een toneelvoorstelling of de zondagavondzang. Dit vakantiepark biedt ruime kampeerplaatsen en huuraccommodaties. 55-plussers opgelet: in het voor- en naseizoen zijn er speciale 55+ weken.

  ✓ Binnen- & buitenzwembad
  ✓ Zwemvijver met zandstrand
  ✓ Vlakbij Hardenberg
  ✓ Zorgchalets voor mindervaliden en zorgbehoevende

 6. 2

  Familepark De Vechtvallei

  Familiepark De Vechtvallei, nabij Hardenberg, is een echte familiecamping. Er worden vele activiteiten georganiseerd en de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de vele speeltuintjes en in het verwarmde zwembad! Daarnaast zijn alle kampeerplaatsen van elkaar afgescheiden door lage heggen, voor extra privacy. Ook is mogelijk om een luxe bungalow of groepsaccommodatie te huren.

  ✓ Overdekt zwembad
  ✓ Recreatie-/evangelisatieteam in het hoogseizoen
  ✓ Vlakbij Hardenberg
  ✓ Veel privacy

 7. 1

  Familiecamping De Klimberg

  Op de Christelijke familiecamping De Klimberg zal iedereen van harte welkom worden geheten! Dit is een camping waarvan alles te beleven is voor het hele gezin. Kom fijn kamperen of huur een luxe chalet.

  ✓ Zondagsrust
  ✓ Buitenzwembad met apart peuterbadje
  ✓ Speel- en zwemvijver
  ✓ Diverse speeltuinen

Meer leuke verhalen