navigatie overslaan

Alle tijd om te slapen

10 campings met safaritenten

  • Leestijd 4
  • Gelezen 6147 keer

Wanneer je echt wilt genieten van een kampeervakantie, ga je voor Glamping! Deze familiecampings in Overijssel bieden allen luxe ingerichte tenten aan, voor een echte Glamping ervaring. Daarnaast zijn er vele faciliteiten op de campings te vinden om de vakantie zo leuk mogelijk te maken. Wat dacht je van een overdekt zwembad, goed restaurant of leuk animatieteam. Kies voor een 5-sterren camping of kleinschalige natuurcamping en begin het Glamping avontuur in een van de huurtenten in Overijssel.

Er zijn vele verschillende soorten maten en vormen van Glamping tenten. En als je kiest voor Glamping in Overijssel overnacht je in luxe ingerichte huurtenten met alle benodigde voorzieningen om te genieten van een welverdiende familievakantie. Je kan een safaritent huren, maar ook lodges, een Coco Sweet en andere huurtenten. Alle huurtenten en lodges beschikken onder andere over comfortabele bedden, een complete keuken en een veranda. Hieronder staat de mooiste campings in Overijssel, waar het mogelijk is om een ingerichte tent te huren.

  1. 10

    Camping de Vos

    Onze Boer’n Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien, maar geven je wel écht het kampeergevoel. Ideaal als je nog net iets te jonge kinderen hebt om echt te kamperen, met een groter gezelschap bent of tegen fysieke of mentale beperkingen aanloopt die regulier kamperen niet mogelijk maken. De Boer’n Safaritenten zijn breed opgezet, sfeervol ingericht en beschikken over een eigen badkamer en toilet. En als het mooi weer is plof je lekker neer op je eigen veranda.

  2. 9

    5* Camping de Pallegarste

    Verspreid over de camping, tussen Hardenberg en Ommen, vind je verschillende accommodaties; van 4-tot 7-persoons chalets en stacaravans en verschillende glamping mogelijkheden zoals onze safaritenten en (Safari Beach) Lodges. Beide safaritenten beschikken over een mooie loungeset, een keuken met inventaris en een veranda met picknickbank en een heerlijke hangstoel!

  3. 8

    Camping en Groepsaccommodatie De Oldemeyer

    Houd je wel van een beetje avontuur tijdens je vakantie? Probeer dan eens onze stoere safaritenten. Kamperen, maar dan nét even anders, met alle voorzieningen bij de hand. Ook leuk als je graag eens wilt proberen of kamperen wat voor je is. De Oldemeijer is een mooie en gezellige gezinscamping met christelijke identiteit.

  4. 7

    Natuurcamping De Lemeler Esch

    Beleef een bijzondere vakantie op natuurcamping Lemeler Esch. Want hier is het mogelijk om te overnachten in een unieke Coco Sweet. Deze ingerichte tenten zijn knus ingericht. Wil je een safaritent huren met het gezin? Goed idee! Want ze staan op een ruim kampeerveld met speeltuintje. Zo kunnen ouders relaxen bij de huurtent en tegelijk de kinderen in de gaten houden.

  5. 6

    Camping Starnbosch

    Het is nu mogelijk om op camping Starnbosch in Dalfsen te overnachten in Tendi Safari Lodgetenten. Deze ingerichte huurtenten zijn compleet en comfortabel ingericht met o.a. boxspring bedden en keukenunit. Aan de kleintjes is ook gedacht, want zelfs voor speelgoed is gezorgd. Kom helemaal tot rust in de heerlijke relaxstoelen op de houten veranda.

  6. 5

    Camping 't Veld

    Camping 't Veld is het kleinste 5-sterren camping in Nederland. Gelegen in het gezellige dorpje Rheeze, kan je hier een comfortabele vakantie ervaren in een van de luxe ingerichte huurtenten. Kom hier een lodge huren voor 5-personen en geniet. De lodge is zelfs voorzien van een toilet.

  7. 4

    Vrijetijdspark Beerze Bulten

    Op 5-sterren camping Beerze Bulten, vlakbij Ommen, is het mogelijk om vakantie te vieren met het hele gezin in een Sun Lodge. De Sun Lodges zijn geheel in Afrikaanse stijl ingericht, waardoor je een echt safarigevoel krijgt. Wat erg fijn is aan deze huurtenten is dat de veranda overdekt is, zo kan je altijd comfortabel genieten van het buitenleven. Daarnaast beschikt de lodge ook over een badkamer! Ideaal zulke luxe ingerichte tenten.

  8. 3

    Camping Heidepark

    Wanneer je interesse hebt in een vakantie in huurtenten, dan moet je zeker even kijken op Camping Heidepark. Deze safaritenten zijn geschikt voor 6 personen en beschikt zelfs over een slaapzolder. Leuk voor de kinderen! De camping ligt in een natuurrijke omgeving en naast een natuurbad met strand. Heerlijk vertoeven in de zomer dus.

  9. 2

    Sprookjescamping De Vechtstreek

    Sprookjescamping de Vechtstreek is dé kindercamping van Nederland. Hier kunnen kinderen van 0 t/m 10 jaar intens genieten van een fantasiewereld, waar het animatieteam er alles aan zal doen om er een top vakantie van te maken in Hardenberg. En ook de Kasteel Lodges zijn speciaal ingericht voor kinderen. Zo kunnen ze naar hartenlust spelen in het speelkasteel op de veranda. Verder zijn de ruime lodges voorzien van alle gemakken.

  10. 1

    Buitenplaats Gerner

    De 19 luxe safaritenten met eigen sanitair staan tussen de bomen op Buitenplaats Gerner. Het terrein is autovrij, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. De tenten zijn van alle gemakken voorzien. Echte bedden, keuken met koelkast en magnetron, pelletkachel voor als het wat frisser is en een ruime veranda. Een aantal zijn zelfs voorzien van een hottub.

Wat vind je van dit artikel?