Uitjes met ruimte

Verrassend Vechtdal

“Hier mogen avonturen eindeloos duren”, “Neem de ruimte, vergeet de tijd” Hier vind je inspiratie voor uitjes met ruimte, corona-proof overnachtingen en zorgeloze belevenissen in het Vechtdal!

 1. 10

  Hooge Graven Golfclub Ommen

  Ontdek een van de mooiste bosbanen van Nederland. 18 holes wedstrijdbaan en 9 holes par 3 baan bieden prachtige uitdagingen voor zowel de hoge als de lage handicapper. Snelle greens, pittige bunkers en strategisch geplaatste waterpartijen laten jouw golfhart sneller kloppen. Niet voor niets schaart Leading Courses Hooge Graven Golfclub Ommen onder de 25 mooiste banen van ons land.

  Genoeg ruimte, een ontspannen sfeer en het gastvrije restaurant maken je dag compleet!

 2. 9

  Tuinen Mien Ruys

  Tuinarchitect Mien Ruys heeft zeventig jaar lang haar ideeën over beplantingen en tuinarchitectuur gebruikt om een fascinerende tuin te maken. De Tuinen bestaan nu uit een reeks van dertig stijltuinen die zowel volgens oude als nieuwe tuinideeën zijn aangelegd en beplant met uitgebalanceerde plantencombinaties. Ze vormen een bron van inspiratie voor liefhebbers van tuinieren en tuinarchitectuur. En een oase van rust voor iedereen die gewoon een paar uur in stilte wil genieten...

 3. 8

  Veilig samen uit in een attractiepark!

  De deuren van attractiepark Slagharen zijn weer geopend! Voor de veiligheid houden zij zich aan de regels en maatregelen die het RIVM en Rijksoverheid hebben opgesteld. Hierdoor kunnen er dagelijks een maximum aantal bezoekers ontvangen worden. Wat jij hiervoor nodig hebt, is de reservering en een geldig entreeticket.

 4. 7

  Het Uitleefboek

  In het Vechtdal valt zoveel te beleven en te ontdekken in de natuur! Daarom heeft camping de Klashorst een Uitleefboek ontwikkelt, hiermee leer je de omgeving op een verrassende manier kennen. Het boek staat vol met opdrachten langs bestaande wandelroutes of op mooie, stille locaties in het Vechtdal.

 5. 6

  Uitje bij Hiawatha

  Heb je ook zin om er met je gezin of partner even tussenuit te gaan? De ruimte op te zoeken en een frisse neus halen? Speciaal voor tijdens de corona-periode heeft Hiawatha een aantal uitjes ontwikkeld en geselecteerd!

 6. 5

  Vechtdal buitenspeeltips!

  Met vriendjes spelen is nu niet altijd mogelijk, daarom hebben we de leukste tips voor buiten op een rijtje gezet voor eindeloos speelplezier

 7. 4

  Gezinsovernachtingen met bos als achtertuin

  Wil je met je gezin even weg en heb je behoefte aan veel rust en ruimte om je heen? Dan kun je nu ook bij De Wolfskuil terecht! Ruime gezellige vakantiehuizen met een groot eigen terras. Het bos heb je als achtertuin. Een plek waar jong & oud zich prettig voelt.

  Gezien de aangescherpte regels zijn er aanpassingen voor onze groepsaccommodaties. Je vindt de extra informatie hier.

 8. 3

  Kort ommetje!

  Ondanks dat we niet met z'n allen massaal naar buiten moeten, is het toch belangrijk om zo af en toe even frisse lucht te halen! Stippel hier jouw route uit in het Vechtdal!

 9. 2

  Verander je Theeblik-uitje

  Uitdagend, gezellig, leerzaam en coronaproof. Ontdek met je eigen groepje hoe de thee op Nederlandse bodem groeit en verwerkt wordt. Tijdens de verschillende kopje-thee opdrachten gaan jullie met elkaar op zoek naar de QR-codes met de juiste informatie. Lukt het jullie om binnen 1 uur de juiste code te vinden? Locatie: SomerWende in Rheeze!

 10. 1

  Veilig een spetterend dagje uti!

  Kanovaren, rondvaarten, bootje huren of een handboogclinic? Het is allemaal mogelijk bij Rederij Peters in Ommen. Alle uitjes bieden genoeg ruimte om voldoende afstand te houden van andere gezelschappen. Dus wil je er even heerlijk op uit met jouw gezin of als koppel? Reserveer dan nu!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer leuke verhalen