Zorgeloos Vechtdal-tips

Verrassend Vechtdal

Inspiratie met lokale initiatieven en zorgeloze belevenissen dichtbij huis of in eigen achtertuin. We laten je zien hoe je ook in het Vechtdal zorgeloos en met 'social distancing' kunt genieten!

 1. 8

  'Crisisproof' overnachten

  Op zoek naar en portie hernieuwde energie in deze gekke tijd? Of een frisse neus? Bij Erve 't Hacht krijg je een hele B&B voor jezelf!

 2. 7

  Gezond eten en support your local!

  Voor wie het Vechtdal wil proeven is het Vechtlust Kistje een aanrader. Een kistje vol met diverse streekproducten die zorgen voor een smaakexplosie. Het Vechtlust kistje is samengesteld met diverse lekkernijen van lokale boeren en producenten.

  Proef het verrukkelijke Vechtdal!

 3. 6

  Vechtdal buitenspeeltips!

  Met vriendjes spelen is nu niet altijd mogelijk, daarom hebben we de leukste tips voor buiten op een rijtje gezet voor eindeloos speelplezier

 4. 5

  Gezinsovernachtingen met bos als achtertuin

  Wil je met je gezin even weg en heb je behoefte aan veel rust en ruimte om je heen? Dan kun je nu ook bij De Wolfskuil terecht! Ruime gezellige vakantiehuizen met een groot eigen terras. Het bos heb je als achtertuin. Een plek waar jong & oud zich prettig voelt.

 5. 4

  Kort ommetje!

  Ondanks dat we niet met z'n allen massaal naar buiten moeten, is het toch belangrijk om zo af en toe even frisse lucht te halen! Stippel hier jouw route uit in het Vechtdal!

 6. 3

  Ontdekkingsreis in de tuin

  De zomer hangt in de lucht: hét moment voor een ontdekkingsreis in eigen achtertuin. De boswachters hebben opdrachten verzameld die je in jouw eigen omgeving kunt doen.

 7. 2

  Lokaal eten ophalen of laten bezorgen

  Verschillende restaurants of lokale producenten zorgen dat jij kan genieten van een dagverse maaltijd. Haal het zelf op of laat het bezorgen bij jou thuis.

 8. 1

  Tips voor het verhogen van je weerstand!

  Een optimale weerstand is essentieel voor je gezondheid. Gezond en gevarieerd eten, voldoende slaap en rust, regelmatige beweging en een gezonde leefstijl. Meditatie geeft ons innerlijke rust, eenheid en vrede. Volg hier de livestream van Yoga lessen Ommen vanuit huis!