navigatie overslaan

Alle tijd om te slapen

Bijzonder overnachten in het Vechtdal

  • Leestijd 3
  • Gelezen 6863 keer

Wil je bijzonder overnachten in het Vechtdal? Kies dan uit één van deze toplocaties, waarbij je bijvoorbeeld op grote hoogte ontwaakt met uitzicht over De Vecht of met het gezin als ware Indianen de nacht doorbrengt in een wigwam. Ook voor de luxere kampeerders onder ons zijn er een aantal riante glamping opties, waarbij je wel in de natuur bent, maar met alle gewenste comforts om je heen. Om het je makkelijk te maken hebben we de meest bijzondere overnachtingen in het Vechtdal onder elkaar gezet in een overzicht:

  1. 1

    Slapen in de lucht bij Si-Es-An

    Verscholen hoog tussen de bomen in de boswal ligt deze unieke ronde skycabin! Uniek in zijn soort en in Nederland op Camping Si-Es-An en laat je verrassen door deze unieke accommodatie in de natuur.

  2. 2

    Spelen én overnachten bij De Zandstuve

    De Stuuflodges DeLuxe heeft de uitstraling van een tent, maar qua interieur waan je je volledig in luxe en comfort. Uniek aan deze accommodatie is de extra verdieping met daar een eigen speelruimte voor kinderen! Kortom: Ontspan & Geniet!

  3. 3

    Één met de natuur bij De Klashorst

    Deze stoere Skyte laat je tijdens jullie verblijf helemaal één worden met de natuur. Geniet van het uitzicht over het weidse landschap. Via de openslaande deuren kom je op het overdekte terras waar je urenlang kunt genieten. En 's nachts? Dan bewonder je de sterrenhemel door het glazen dak. Je kunt voor onze Skyte NatureLodges ook een speciaal arrangement boeken: De Vechtdal Natuur Experience. Deze meerdaagse natuurervaring in het Vechtdal moet je beleven!

  4. 4

    Slapen in een voormalige boerderij bij de Rheezer Kamer

    Een voormalige potstal van een boerderij, omgebouwd tot exclusief gastenverblijf. Gastvrouw Astrid Fidder combineert duurzame materialen met regionale verse producten en haar hartelijkheid. Ideaal om na een lange dag fietsen, Pieter Pad wandelen of vergaderingen bij te komen.

  5. 5

    Slapen in 't Witte Huis

    't Witte Huis is een bijzonder twee-persoons natuurhuisje gelegen op Buitenplaats de Horte vlakbij Dalfsen. Eén van de mooiste plekjes in het Overijsselse Vechtdal. De rijke geschiedenis en de bewoners hebben het landgoed gedurende eeuwen gevormd. Verscholen tussen de bomen staat dit historische pareltje uit de vorige eeuw (1905) dat diende als biljartkamer voor de landheer.

  6. 6

    Slapen in een kasteel bij De Kleine Wolf

    5-sterrencamping De Kleine Wolf is een familiecamping met een heel arsenaal aan bijzondere overnachtingslocaties. In een Hooiberg, Oehoelodge of Kasteel de Wolvenburcht krijg je het ultieme buitengevoel in een accommodatie die de uitstraling heeft van een tent maar de luxe en gemakken van een vakantiehuis.

  7. 7

    Glamping bij Beerze Bulten

    De duurzame wikkellodges van De Beerze Bulten zijn gemaakt van gerecycled materiaal. De Wikkelhouse-familie bij Beerze Bulten bestaat uit drie verschillende types. Vier persoons wikkelhouse, Wikkelhouse XL en Wikkelhouse Duo. De accommodaties liggen bij een speeltuintje en zijn vlakbij de centrale faciliteiten, zoals het zwembad, indoorspeelparadijs Giga Konijnenhol, horeca en receptie.

  8. 8

    Naar het Wilde Westen bij Attractiepark Slagharen

    Woo woo woo! Ben jij klaar voor de ultieme Indianen ervaring? Stap dan met het gezin in je eigen Tipi of Wigwam bij Attractiepark Slagharen. Iedere tent is volledig ingericht met meubilair, flatscreen, douche, toilet en wastafel en biedt plaats aan 2 volwassenen en 4 indianenkinderen.

  9. 9

    Trek-in op De Lemeler Esch

    Natuurcamping De Lemeler Esch beschikt over de Trek-in; een luxe trekkershut volledig gebouwd van gerecycled en duurzaam materiaal. De Trek-in beschikt over een eigen douche, toilet en ingerichte keuken. Toch heb je door de grote ramen een gevoel van vrijheid, rust en ruimte en is het net alsof je volledig in de natuur staat.

  10. 10

    Boomhutten van De Koeksebelt

    Slaap in een boomhut op Camping De Koeksebelt in Ommen. Wordt de volgende ochtend wakker in jouw eigen boomhut en kijk vanaf drie meter hoogte uit op de kabbelende rivier de Vecht. De boomhutten bieden ruimte voor maximaal vijf personen en zijn van alle gemakken voorzien, zoals een koelkast, toilet en een heuse hangmat.

Wat vind je van dit artikel?