navigatie overslaan

Over ons

Vechtdal Marketing

Vechtdal Overijssel bestaat uit de gemeente Hardenberg, Ommen, Dalfsen en Zwolle. Een plek waar het leven puur en ongecompliceerd is. Waar mensen naar elkaar omzien en je nog spontaan begroeten. Een gebied dat zich uitstekend leent voor een stevige wandeling, een fietstocht of voor een avontuur in de wildernis, waar je het gave gevoel van écht buitenspelen beleeft.

Vechtdal Marketing wil hetzelfde als u

Zoveel mogelijk bezoekers in het Vechtdal. Bezoekers die bij u geld komen besteden. Wij werken aan de naamsbekendheid van het gebied, met als doel het opbouwen van een positief imago en uiteindelijk meer bedrijvigheid te genereren. Hiervoor maken we onder anderen gebruik van de nieuwste webmarketingtechnieken, actuele websites, beurzen, advertenties, e-nieuwsbrieven en veel free publicity.

Samenwerken is gezamenlijk belang

De organisatie Vechtdal Marketing, onderdeel van MarketingOost, verzorgt in nadrukkelijke samenwerking met o.a. (toeristische en recreatieve) ondernemers, ondernemersverenigingen, evenementenorganisatoren, natuurpartijen, gemeenten en Provincie Overijssel de promotie en algemene

Uw belang

Een goed functionerende regiomarketingorganisatie is van groot belang voor de stad, de regio en de bedrijven die er gevestigd zijn. Vechtdal Marketing zet zich in op het vergroten van de zichtbaarheid, vindbaarheid en de aantrekkelijkheid van het gebied, met als doel om het Vechtdal aantrekkelijker te maken voor bewoners, bezoekers, bedrijven en benutters. En zo een positieve bijdrage te leveren aan de regionale economie, onder andere in werkgelegenheid, bestedingen, ruimtelijke kwaliteit en welzijn. De economie van het Vechtdal krijgt hierdoor een financiële impuls, waar u indirect van mee profiteert.

Bekijk hier het Vechtdalkompas

Vakantie met zorg - voor ondernemers

Kennis, content en informatie delen

Regiopromotie doen we samen. Hieronder vindt u informatie over hoe u bij kunt dragen aan het sterke merk: Vechtdal Overijssel.