Wandelen in Vechtdal

Trek de wandelschoenen uit de kast en wandel een deel van de in totaal 1300 kilometer aan wandelroutes. Neem je de korte route, of kies je misschien toch voor een langere afstand? In het Vechtdal kun je wandelen met oneindig veel mogelijkheden! Op eigen initiatief, met gids, met of zonder nordic walking stokken, maar natuurlijk met behulp van het wandelnetwerk van het Vechtdal. Voor ieder wat wils!

Wandelen met kinderen. Alle Tijd voor elkaar.
Computerspelletjes, tv en Ipad aan de kant! Vandaag gaan we lekker naar buiten. Een frisse neus halen en lekker een stukje lopen. Wandelen met kinderen in het Vechtdal betekent Alle Tijd voor elkaar. Papa en mama genieten van de schitterende natuur, terwijl de kids heerlijk struinen, ontdekken en van alles beleven. In het Vechtdal zijn kidsroutes en beleefpaden die van wandelen een waar avontuur maken.

Klimmen, boomhutten en stuifduinen
Klimmen in een klauterboom, genieten van het uitzicht vanaf de uitkijktoren of even lekker uitrusten in een hangmat of een oeverbankje boven het water. Bij elke stap die je zet, sta je versteld van het steeds wisselende landschap. Lekker dollen in zandverstuivingen en stuifduinen van wel 20 meter hoog! Maar er zijn ook heerlijke vennetjes, rivieren en bossen. Ga zelf op ontdekkingstocht in de omgeving en stippel je eigen route uit met een van de kidsroutes of ontdekpaden. Een ding is zeker: achter elke bocht in het Vechtdal zit een verrassing!

Bekijk ook de 5 leukste kidsroutes in het Vechtdal