evenement

Avond4daagse Kloosterhaar

Eindelijk weer een Avond4daagse in Kloosterhaar!

  • 16 - 20 mei
  • Kloosterhaar

Van maandag 16 mei t/m vrijdag 20 mei 2022 (woensdag is een rustdag), de enige echte Avond4daagse Kloosterhaar!
Op maandag- en vrijdagavond is de start- en finish traditioneel vanaf het Dorpshuis ‘t Haarschut in Kloosterhaar en op dinsdag- en donderdagavond vanaf een nieuwe locatie: M.F.C. De Horst in Sibculo.

Eindelijk weer een Avond4daagse in Kloosterhaar en Sibculo!

In 2020 en 2021 kon de normale Avond4daagse vanwege de coronamaatregelen helaas niet doorgaan.

De Zandlopers gingen echter niet bij de pakken neerzitten en organiseerden, naast de twee bijzondere Alternatieve edities, ook de afsluitende wandelevenementen Tussen Zand & Veen. Deze wandelactiviteiten waren een groot succes dankzij alle sponsoren, de trouwe en fanatieke wandelaars én alle geweldige vrijwilligers.

Na 2 jaar gloort er eindelijk weer hoop aan de horizon.

Het ziet er dit jaar naar uit dat De Zandlopers weer een èchte, supergezellige Avond4daagse kunnen gaan organiseren. En deze 6e editie voor het eerst samen met De Zandco’s. Deze vrijwilligers helpen met het uitzetten van de routes, het regelen van de posten, de uitreiking van de medailles en de daginschrijvingen.

De Zandlopers hebben dus het draaiboek weer uit de kast getrokken en de data vastgesteld: maandag 16 t/m vrijdag 20 mei (woensdag 18 mei is een rustdag).

Op maandag- en vrijdagavond is de start- en finish traditioneel vanaf het Dorpshuis ‘t Haarschut in Kloosterhaar en op dinsdag- en donderdagavond vanaf een nieuwe locatie: M.F.C. De Horst in Sibculo.

Zoals altijd zijn er routes van 2.5 km en van 5 km. Op de maandagavond is er weer de traditionele Doggy Walk (met voor iedere hond die is opgegeven een Doggybag).

Naast het gezonde aspect wat de Avond4daagse met zich meebrengt, vinden De Zandlopers het sociale aspect ook erg belangrijk! Dat maakt deze wandelvierdaagse geschikt voor iedereen, of je nu een mindere of zeer goede conditie hebt, of je jong of oud bent, iedereen kan en mag meedoen.

Noteer alvast in je agenda:

Maandag 16 t/m vrijdag 20 mei 2022, de enige echte Avond4daagse Kloosterhaar! Je kunt je nu al inschrijven via de site: www.inschrijven.nl (even zoeken op Kloosterhaar)

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina: Avond4daagse Kloosterhaar

De Zandlopers hopen dat ze in mei weer veel wandelaars uit Kloosterhaar, Sibculo en verre omstreken mogen verwelkomen!

De Zandlopers, Ellen Gast & Roelie Waanders

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 5,00
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 5,00

Dit is inclusief een officiële KWBN medaille en alle verrassingen onderweg en bij de stempelposten.

Locatie

Dorpshuis ‘t Haarschut

  • Adres Dorpsstraat 17
    7694 AA Kloosterhaar