navigatie overslaan

Sander op herhaling!

Orgelconcert met Sander van Marion

  • 30 apr 2022
  • 20:00- 21:30
  • € 14,00
  • Lemelerveld

Zaterdag 30 april om 20.00 uur kunt u nog één keer genieten van de bekende organist Sander van Marion. Al meer dan 60 jaar organist en zeer geliefd in binnen- en buitenland.

import-82223-6254c813674bc.jpg

Na zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag verwierf hij zich met zijn karakteristieke orgelspel, zijn improvisatietalent en zijn verrassende concerten als dirigent van vele koren een gevestigde naam in de orgel wereld.

Tijdens zijn concerten neemt Sander van Marion de luisteraar mee op zijn muzikale wereldreis met veel hoogtepunten en prachtige herinneringen aan bijzondere plaatsen en unieke orgels. Hij ontving diverse onderscheidingen, zoals de Stadspenning van de gemeenten Den Haag, Zoetermeer en Katwijk. Bijzonder zijn de prestigeuze “Medaille dÓr van de Societe ‘Arts, Sciences et Lettres’ in Parijs.

Op het programma staan o.a.: Prelude, mars en rondo (C. Ruppe), Andante cantabile uit Symphonie no. IV (T. Dubois) en Deux pièces pour l’orgue (Marche en Toccata door T. Dubois) Het volledige programma vindt u op onze site: www.huetink-royalmusic.nl

Reserveren is gewenst: T 0572-371838 (Huetink), E: adhuetink@gmail.com De entreeprijs bedraagt € 14,-- incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang. Locatie: Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 Lemelerveld.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 14,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen