navigatie overslaan

Bekroonde mix van typetjes, conferences en liedjes.

DANIËLLE SCHEL - OK

  • 26 nov 2022
  • 20:15- 22:00
  • € 17,50
  • Dedemsvaart

Daniëlle Schel is een Nederlandse cabaretière, actrice en zangeres.
Na haar afstuderen aan de Amsterdamse Theater Academie (2007) maakte ze meerdere voorstellingen voor festivals, o.a. voor het Amsterdam Fringe Festival, de Parade en de Zwarte Cross. In 2017 won ze de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Daarna sloot ze zich aan bij het impresariaat van Claudia de Breij.

import-82705-628c27273b6f9.jpg

Na haar ijzersterke, overal bejubelde debuutprogramma PATROON komt Daniëlle Schel met haar nieuwe voorstelling OK naar de Gashouder. Daniëlle won de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival 2017 en is aangesloten bij het impresariaat van Claudia de Breij, die groot fan is. Ook de voorstelling OK is een topper, Daniëlle kreeg er unaniem het Stijgend Applaus Stipendium 2020 voor. Dat belooft wat!

Daniëlle heeft een scherp oog voor modeverschijnselen. Altijd en overal bereikbaar en toch de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid? Huh? Daniëlle gaat los in een dynamische mix van hilarische sketches, fantastische liedjes en rake conferences.

Het belooft een briljante avond te worden. Vol uiteenlopende karakters en onderwerpen. Onvoorspelbaar tot de laatste seconde... Kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 17,50

Kaartprijs inclusief kopje koffie / thee voor aanvang

Op de kaart

Meer leuke evenementen