evenement

MERCY JOHN & BAND

Poppodium concert

  • 10 december
  • Dedemsvaart
  • 21:00 - 23:00

Mercy John is singer/songwriter/gitarist. De uit Brabant afkomstige Americana-zanger gooide hoge ogen met zijn eerste twee albums 'This Ain't New York' en 'Let It Go Easy'. In de Gashouder presenteert hij samen met zijn band en met zijn nieuwe album op zak een show om ademloos naar te luisteren.

import-82708-628c272c14565.jpg

Recensenten koppelen Mercy John’s naam aan die van Tom Petty, Ryan Adams en Bruce Springsteen. Niet de minsten, dus dat zegt wel wat. Hij wordt dan ook gezien als dé sensatie binnen de Americana-artiesten van Nederland.

Na het uitbrengen van zijn debuutalbum ‘This Ain’t New York’ volgde een aantal festivaloptredens en een tour met JW Roy en Danny Vera, de man met wie hij samen ‘Roller Coaster’ schreef, de nummer 1 uit de Top 2000 van 2020. Twee jaar geleden bracht de Brabander zijn tweede plaat ‘Let It Go Easy’ uit.

Mercy John’s songs klinken authentiek en geven je het gevoel dat hij echt iets te vertellen heeft. Eind november verschijnt zijn nieuwe album waarvan hij in de Gashouder zeker het nodige zal laten horen! Kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Wanneer

-

Locatie

Gashouder Dedemsvaart