navigatie overslaan

Mini-musical vol betoverende onderwateravonturen voor jong en oud vanaf 3 jaar

DE KLEINE ZEEMEERMIN

  • 29 jan 2023
  • 15:00- 15:50
  • € 9,00
  • Dedemsvaart

Gespeeld door Theater Terra, dat al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals speelt. Van Nederland tot Amerika, China, Canada, Japan en Australië. Ze wonnen al vele prijzen, waaronder de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards. In 2016 werd Theater Terra opgenomen in de NRC Cultuur Top 100, als een van de belangrijkste exporteurs van Nederlandse cultuur naar het buitenland.

import-82720-628c2734528c7.jpg

Stap in de betoverende onderwaterwereld van DE KLEINE ZEEMEERMIN. Met briljant poppenspel in een magisch decor wordt het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen door Theater Terra tot leven gebracht.

Beleef de avonturen mee van de kleine zeemeermin, haar vader Neptunes, het neurotische zeepaardje, de kortademige egelvis, de akelige zeeheks en natuurlijk de knappe prins in deze fantastische mini-musical voor jong en oud vanaf 3 jaar!

De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin en ze vertelt over alles wat ze allemaal meemaakt onder en boven de zee. Komen jullie allemaal kijken en luisteren? Kom verkleed als je wilt en na afloop mag je op de foto.

Voorstelling in het kader van de Nationale Voorleesdagen i.s.m. bibliotheek Dedemsvaart. Kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 9,00

Kaartprijs inclusief consumptie voor aanvang

Op de kaart

Meer leuke evenementen